ورود
راهنمای سفر به دبی

راهنمای سفر به دبی

زمان برای مطالعه 5 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

دبی، یکی از مدرن‌ترین شهرهای قرن بیست‌ویکم، بالغ بر 88درصد جمیعتش را مهاجرانی از 117 ملیت مختلف تشکیل می‌دهند. چه چیزی این شهر را نه‌تنها به یک مقصد سفر کم‌نظیر، بلکه به مکانی ایده‌آل برای سکونت تبدیل کرده‌ که مردم را از هر نقطه جهان به زندگی در دبی ترغیب کرده‌است؟

دبی، تا حدود دو قرن پیش، روستایی بی‌امکانات بود که با صید ماهی و مروارید روزگار می‌گذراند. از اوایل قرن بیستم با کشف نفت و افزایش درآمدها، ورق برگشت. دبی خیلی زود فهمید که نمی‌تواند صرفا به درآمدهای نفتی اتکا کند و شروع کرد به سرمایه‌گذاری روی صنعت گردشگری. این شهر که حالا به‌عنوان یک مرکز مهم گردشگری، تجاری و تفریحی شناخته می‌شود و یکی از پربازدیدترین شهرهای دنیا به‌شمار می‌رود، از مسیر دشواری گذشته‌است؛ ساخت کلان‌شهر از هیچ!

مقاله حاضر، در حکم یک راهنمای کامل، مهم‌ترین نکات سفر به دبی را یک‌جا جمع کرده تا بدانید در این شهر دقیقا چه چیزی درانتظارتان است. همین الان می‌توانید بلیط هواپیما دبی را رزرو کنید تا خیال‌تان بابت رفت‌وآمد راحت باشد و بعد در سفر مجازی‌مان به دبی به ما محلق شوید.

آن‌چه در این مقاله درباره سفر به دبی می‌خوانید:

پرواز ارزان به تمام نقاط جهان مشاهده قیمت

نکات مهم برای سفر به دبی

قبل از این‌که برویم سراغ بخش‌های مختلف سفر به دبی و با جزئیات هرکدام آشنا شویم، چند نکته کنکوری و فوری‌فوتی بهتان می‌گوییم که شما را درمقایسه با سایر مسافران دبی، چندین قدم جلو می‌اندازد.

  • در اسباب سفرتان، قمقمه آب، آداپتور مسافرتی، کرم ضدآفتاب، کلاه آفتابگیر و عینک آفتابی را بگنجانید. کیف کمری یا کیف دستی سبک هم همراه‌تان باشد چون در بسیاری از جاهای دیدنی، همراه داشتن کوله‌پشتی بزرگ مجاز نیست.
  • پیشنهاد می‌کنیم به‌محض رسیدن به فرودگاه دبی، سیم‌کارت اماراتی تهیه کنید. استفاده از حالت رومینگ سیم‌کارت خودتان چندان مقرون‌به‌صرفه نیست.
  • در دبی، دورِ خوابیدن تا دیروقت را خط بکشید. اگر می‌خواهید گرمای هوا، ترافیک و صف جاهای دیدنی کلافه‌تان نکند، چاره‌اش صبح زود بیدار شدن است.
  • اقامت در هتل، مشمول مالیات می‌شود که بین 20 تا 25درصد به مبلغ اصلی اضافه می‌کند. اگر هتل‌تان را به‌صورت آنلاین رزرو می‌کنید، آمادگی این را داشته‌باشید که نرخ نهایی صورت‌حساب با مبلغ مالیات اعلام شود.
  • اجازه ندهید که مال‌ها و پاساژ‌های مدرن دبی، هوش و حواس‌تان را بربایند. بازارهای محلی برای خرید کردن، گزینه‌های بهتری هستند. چانه زدن سر قیمت را هم فراموش نکنید.
  • شماره تلفن‌های اضطراری دبی را در موبایل‌تان ذخیره کنید. 999 شماره پلیس، 998 شماره اورژانس و 996 شماره گارد ساحلی است.

نکته: برای اطلاعات بیشتر در این‌باره، توصیه می‌کنیم مقاله 11 نکته مهم قبل از سفر به دبی را بخوانید.

بهترین زمان سفر به دبی

سواحل دبی

قدم اول در مراحل سفر به دبی، انتخاب بهترین زمان رفتن به این شهر است که به هدف شما از سفر و اولویت‌‎ها‌ی‌تان بستگی دارد. به‌طور کلی، مسافران دبی، براساس چهار ملاک، زمان سفرشان را انتخاب می‌کنند:

  • خوش‌آب‌وهواترین زمان سفر: آبان تا اسفند (نوامبر تا مارس)
  • خلوت‌ترین زمان سفر: فروردین تا مهر (آپریل تا اکتبر)
  • ارزان‌ترین زمان سفر: تیر و مرداد (جولای و آگوست)
  • بهترین زمان برای خرید: آذر و دی (دسامبر و ژانویه)

نکته: اگر می‌خواهید پیش از سفر، مقصدتان را مثل کف دست بشناسید، خواندن مقاله بیوگرافی تمام‌وکمال شهر دبی را ازدست ندهید.

راهنمای حمل‌ونقل عمومی در دبی

اتوبوس‌های شهری دبی

رفت‌وآمد در دبی با وسایل حمل‌ونقل عمومی، راحت و بی‌دردسر است. مترو و اتوبوس، پوشش‌دهی بسیار خوبی دارند و تمیز و منظم‌اند؛ می‌ماند راهنمای استفاده از آن‌ها که در ادامه به‌نقل از وب‌سایت dubai-tickets.co اطلاعات لازم در این‌باره را دراختیارتان قرار می‌دهیم. این بخش از مقاله، راهنمای سفر ارزان به دبی، را ازدست ندهید.

مترو

مترو دبی، با دو خط قرمز و سبز، بیش از 50 ایستگاه در سرتاسر شهر دارد و از اکثر جاذبه‌های گردشگری عبور می‌‎کند. ساعت کاری مترو در تمام طول هفته از 05:00 صبح تا 24:00 بامداد است؛ به‌جز یک‌شنبه‌ها که تایم کاری از ساعت 08:00 صبح شروع می‌شود و جمعه‌ها که یک ساعت بیشتر یعنی تا 01:00 بامداد فعالیت می‌کند.

برای استفاده از مترو و سایر وسایل نقلیه عمومی دبی باید کارت «نول/ Nol» تهیه کنید که از وب‌سایت RTA و باجه‌های بلیط‌‎فروشی موجود در ایستگاه‌ها قابل‌خریداری است.

متوسط هزینه: 3 تا 4 درهم

نکته: برای اطلاع از نقشه کامل خطوط مترو، ایستگاه‌های نزدیک به جاهای دیدنی و آشنایی با قوانین، مقاله متروی دبی را بخوانید.

اتوبوس

اتوبوس‌رانی در دبی، شبکه وسیعی دارد که بیش از هزارو500 دستگاه اتوبوس را در 119 خط به‌کار گرفته‌است. ساعت کاری اتوبوس‌ها از 04:00 صبح تا 01:00 بامداد است. در همه ایستگاه‌ها، دستگاه شارژ کارت نول، تریا و وندینگ‌ماشین وجود دارد و خانم‌ها می‌توانند در قسمت مخصوص زنان سوار شوند.

متوسط هزینه: 7 تا 20 درهم

نکته: برای آشنایی با خطوط اتوبوس‌رانی دبی و ایستگاه‌های شروع و پایان هرکدام‌شان، می‌توانید این فایل را دانلود کنید.

تاکسی

تاکسی‌رانی در دبی، یک سرویس 24ساعته است که در تمام روزهای هفته و تعطیلات رسمی فعالیت می‌کند. تاکسی‌ مخصوص زنان با راننده خانم و تاکسی‌سرویس لوکس با ماشین لیموزین، ازجمله خدمات تاکسی‌رانی دبی است. برای ماشین گرفتن در دبی دو راه دارید که در ادامه توضیح می‌دهیم.

متوسط هزینه: 12 درهم

نکته: برای تاکسی گرفتن در دبی می‌توانید با شماره تلفن 80088088 تماس بگیرید یا نرم‌افزار DTC (برای اندروید و آی‌.او.اس) و اپلیکیشن careem را برای تاکسی اینترنتی گرفتن دانلود کنید.

عبره

عبره (Abras)، قایق‌ سنتی دبی است که بیشتر جنبه تفریحی دارد و در مناطق مشخصی از شهر رفت‌وآمد می‌کند. با عبره می‌توانید درطول نهر دبی، گشت‌وگذار کنید و به بازدید دیدنی‌هایی مثل بازار طلا، گالری‌های هنری و... بروید. هم‌چنین اگر تمایل داشته‌باشید، می‌توانید با پرداخت 120درهم، عبره را برای یک‌ساعت به‌طور اختصاصی رزرو کنید.

متوسط هزینه: 1 تا 2 درهم

نکته: برای اجاره خصوصی عبره، باید ازطریق وب‌سایت marine.rta.ae اقدام کنید یا با شماره 8009090 تماس بگیرید.

مونوریل

مونوریل دبی، نوعی قطار کوچک است که در مسیری به‌طول 5 کیلومتر مسافران و گردشگران را جابه‌جا می‌کند. علت محدود بودن مسیر پوشش‌دهی مونوریل این است که مثل عبره، بیشتر کارکرد تفریحی دارد؛ این وسیله مشخصا برای بازدید از منطقه نخل جمیرا (Palm Jumeirah) و دیدنی‌های اطرافش راه‌اندازی شده‌است.

متوسط هزینه: 10 تا 30 درهم

نکته: بلیط مونوریل را می‌توانید از وب‌سایت RTA یا میز خدمات در محدوده ایستگاه‌ها دریافت کنید.

تراموا

تراموا (Tram) یک وسیله نقلیه برقی است که منطقه‌ای محدود در دبی، شامل 11 ایستگاه را پوشش می‌دهد. ساعت کاری تراموا، هر روز از 06:00 صبح تا 01:00 بامداد است؛ به‌جز روزهای یک‌شنبه که صبح‌ها سه ساعت دیرتر یعنی از 09:00 شروع به‌ کار می‌کند.

متوسط هزینه: 3 درهم

نکته: برای سوار تراموا شدن هم به کارت نول نیاز دارید.

اجاره ماشین در دبی

تصویری از یک لامبورگینی پارک‌شده در خیابان‌های دبی

اگر ترجیح می‌دهید به‌جای استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی، خودتان پشت فرمان بنشینید، باید با شرایط اجاره ماشین و رانندگی در دبی آشنایی داشته‌باشید. قبل از هر چیز، دو شرط مهم داشتن گواهی‌نامه رانندگی بین‌المللی و سن بالای 21سال باید درباره شما صدق کند.

بعد از این باید با یک شرکت رنت خودرو تماس بگیرید و نوع ماشین و سرویس موردنظر (با راننده/ بدون راننده) را انتخاب کنید. مرحله بعدی، ارسال یا بارگذاری مدارک لازم در وب‌سایت شرکت است که شامل این موارد می‌شود؛

  • دپوزیت یا وثیقه
  • کپی یا اسکن گواهی‌نامه بین‌المللی دارای اعتبار
  • کپی یا اسکن گواهی‌نامه ملی دارای اعتبار
  • کپی یا اسکن پاسپورت دارای اعتبار
  • کپی یا اسکن ویزای معتبر

نکته: برای اطلاع کامل‌تر از نحوه اجاره ماشین در دبی، شامل شرکت‌های رنت خودرو، هزینه‌ها و انواع خودروی اجاره‌ای براساس بودجه‌تان، مقاله اجاره ماشین در دبی را بخوانید.

راهنمای سفر هوایی به دبی

Dubai International Airport

فرودگاه‌های دبی، به‌دلیل مجهز بودن به بالاترین استانداردهای هوانوردی و رفاهی، اسم این شهر را به‌عنوان یکی از پیشتازان صنعت هوایی ثبت کرده‌اند. پرواز به این شهر از مبدأ ایران را درحال‌حاضر، چند شرکت هوایی محدود پوشش می‌دهند؛

  • ایران‌ایر، از فرودگاه‌های امام‌خمینی تهران، شیراز، اصفهان و بندرعباس
  • کیش‌ایر، از فرودگاه‌های تبریز، اصفهان، کیش و قشم
  • تابان‌ایر از فرودگاه‌های مشهد و اصفهان
  • کاسپین از فرودگاه‌های تبریز، اهواز و تهران

هزینه پرواز به دبی، براساس عواملی مثل فصل و شهر مبدأ متغیر است اما در‌حال‌حاضر (بهار 1403)، می‌توانیم بازه قیمتی 8میلیون تومان را برای سفر هوایی به این شهر اعلام کنیم. در ادامه با فرودگاه‌های دبی آشنا شوید.

فرودگاه‌های دبی

دبی، با تنها دو فرودگاه بین‌المللی، جای خودش را در صنعت هوانوردی به‌عنوان یک کشور پیشرو باز کرده‌است.

  • فرودگاه بین‌المللی دبی

فرودگاه بین‌المللی دبی، (با کد DXB) سالانه 75میلیون مسافر را جابه‌جا می‌کند و به حدود 270 مقصد مختلف پرواز دارد. برای اطلاع از پروازهای ورودی و خروجی دبی می‌توانید ازطریق شماره 097142245555 مستقیما با این فرودگاه تماس بگیرید یا به وب‌سایت dubaiairports.ae مراجعه کنید. 

مقاله فرودگاه دبی، دانستنی‌های تکمیلی درباره فرودگاه DXB شامل امکانات، ترمینال‌ها، قوانین و خرید سیم‌کارت در فرودگاه را دراختیاران قرار می‌دهد.

  • فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم

فرودگاه آل‌مکتوم (با کد DWC)، دومین فرودگاه مهم دبی است که در سال 2010 ساخته شده‌است و پیش‌بینی می‌شود بعد از تکمیل شدن در سال 2027، ظرفیت جابه‌جایی 250میلیون مسافر و 12میلیون‌‎تن بار داشته‌باشد.

راهنمای سفر زمینی به دبی

تصویری از یک جاده در مسیر دبی

اگر ترجیح می‌‎دهید با خودروی شخصی به دبی سفر کنید، یک ماشینِ سالم و سرحال، گواهی‌نامه بین‌المللی و حوصله کافی برای رانندگی نیاز دارید. روش معمول سفر زمینی تا دبی این است که خودتان را به بندر لنگه برسانید. شرکت‌های کشتی‌رانی مستقر در این بندر، درازای دریافت هزینه‌ای که متناسب با وزن خودرو تعیین می‌شود، ماشین شما را با کشتی به دبی می‌رسانند.

در ادامه، سایر پیش‌شرط‌های لازم برای سفر زمینی به دبی را می‌خوانید:

  • کاپوتاژ خودرو: مجوز خروج از کشور با وسیله نقلیه شخصی که به‌صورت یک‌ساله ازسوی دفاتر گمرک صادر می‌شود.
  • پلاک بین‌المللی: پلاکی برای تردد در جاده‌های بین‌المللی است که به‌صورت همیشگی تا پایان عمر خودرو صادر می‌شود.
  • بیمه ماشین: برای رانندگی در خارج از کشور، خودروی شما باید بیمه بین‌المللی داشته‌باشد.
  • عوارض بنزین: عوارض بنزین، 90درصد قیمت مابه‌‎التفاوت نرخ بنزین در داخل کشور نسبت به کشور مبدأست که هنگام خروج از کشور باید پرداخت شود.

مدارک و هزینه‌های سفر زمینی

برای سفر با خودروی شخصی به دبی، مدارک زیر باید همراه‌تان باشد؛

  • برگ سبز ماشین
  • سند ماشین
  • کارت ماشین
  • بیمه‌نامه
  • گواهی‌نامه ایرانی و بین‌المللی
  • چهار قطعه عکس سه‌درچهار

فهرست هزینه‌هایی هم که برای سفر زمینی باید درنظر داشته‌باشید، به‌غیر از هزینه ویزا و پاسپورت، از این‌قرار است. (مبالغ، مربوط به زمان نوشته شدن این مقاله یعنی بهار 1403 است.)

🔸🔸🔸

گواهی‌نامه بین‌المللی

430 هزار تا یک‌میلیون‌و320هزار تومان

کاپوتاژ

400 تا 800 هزار تومان

پلاک بین‌المللی

یک‌میلیون‌و300 هزار تومان

🔸🔸🔸

راهنمای سفر دریایی به دبی

آب‌وهوای دبی

سومین وسیله‌ای که با آن می‌توانید خودتان را به دبی برسانید، کشتی است. سفر دریایی برای کسانی مناسب است که؛

  • ماندن طولانی‌مدت روی آب، حال‌شان را بد نمی‌کند.
  • به بیماری خاصی مبتلا نیستند که نیاز فوری به کمک‌های پزشکی داشته‌باشند.
  • در فصل‌های سرد سال قصد سفر به دبی دارند.

برای سفر دریایی به دبی، ابتدا باید خودتان را به بندر لنگه واقع در استان هرمزگان برسانید. از این بندر تا دبی، حدود پنج تا هشت ساعت راه است. کشتی‌های مسیر بندر لنگه-دبی، روزهای یک‌شنبه و چهارشنبه ساعت 09:00 حرکت می‌کنند. برای اطلاع دقیق از زمان حرکت کشتی‌ها بهتر است وب‌سایت valfajr.ir را چک کنید. هزینه سفر به دبی با کشتی، در زمان نوشته شدن مقاله حاضر (بهار 1403) را در ادامه می‌بینید.

  • بلیط بندر لنگه-دبی، درجه دو، یک‌سره: 4میلیون‌و500هزار تومان
  • بلیط بندر لنگه-دبی، درجه دو، دوسره: 8میلیون‌و500هزار تومان
  • بلیط بندر لنگه-دبی، درجه دو، دوسره (OPEN): 9میلیون‌و350هزار تومان

برای محاسبه دقیق مخارج سفر دریایی‌تان، هزینه‌های ویزا و سفر از شهر مبدأ به بندر لنگه را هم درنظر بگیرید. اگر می‌خواهید از تمام جزئیات مسافرت دریایی به دبی مطلع شوید، مقاله سفر به دبی با کشتی بهتان کمک خواهدکرد.

ویزای دبی

اخذ ویزا دبی

دبی، ویزای مسافران را بدون سخت‌گیری‌، به‌صورت اینترنتی و در زمانی کوتاه صادر می‌کند. نیازی هم به ترجمه مدارک ندارید. شرایط اخذ ویزای توریستی دبی از این‌قرار است؛

  • افراد زیر ۱۸سال باید به همراه یک فرد بزرگسال (بستگان درجه‌یک) درخواست ویزا کنند.
  • اگر از فرودگاه‌های واقع در خاک دبی، وارد این شهر نمی‌شوید (یعنی از دیگر شهرها وارد مرز امارات می‌شوید)، باید فرم درخواست ویزای امارات را به مأموران کانتر ارائه دهید.
  • اگر به هر دلیلی بیشتر از بازه تعیین‌شده اقامت داشته‌باشید، باید جریمه نقدی بپردازید یا حتی به زندان بروید.
  • ضمیمه‌کردن بیمه‌نامه مسافرتی کشور امارات برای درخواست سفر به دبی الزامی است.

انواع ویزای توریستی دبی

بسته به مدت زمان سفرتان، باید یکی از انواع ویزاهای توریستی را که در ادامه معرفی می‌کنیم، تهیه کنید. جدول زیر، انواع ویزای دبی برای مسافران و قیمت‌ هرکدام را توضیح می‌دهید.

🔸🔸🔸

انواع ویزای توریستی دبی

مدت مجاز اقامت

هزینه در سال 2023 (به درهم)

14روزه

تا دو هفته

280

سینگل یک‌ماهه

یک تا 30 روز با یک‌بار ورود

300

مولتیپل یک‌ماهه

رفت‌وبرگشت طی 30 روز به دبی به‌ تعداد دفعات دلخواه

350

سینگل دوماهه

یک تا 60 روز با یک‌بار ورود

700

مولتیپل دوماهه

رفت‌وبرگشت طی 60 روز به دبی به تعداد دفعات دلخواه

800

🔸🔸🔸

مداک لازم برای ویزای توریستی دبی

برای اخذ ویزای توریستی دبی، باید مدارک زیر را آماده کنید؛

  • پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
  • اسکن رنگی پاسپورت
  • اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه
  • اسکن رنگی پشت‌وروی کارت ملی
  • عکس پرسنلی با پس‌زمینه سفید

اگر می‌خواهید درباره سایر انواع ویزای دبی از تحصیلی و کاری گرفته تا ترانزیت و تجاری، اطلاعات کاملی به‌دست بیاورید، مقاله ویزای دبی برای‌تان مفید خواهدبود.

جاذبه‌های طبیعی دبی

Camel Riding Dubai

با معروف‌ترین جاذبه‌های طبیعی دبی آشنا شوید.

🔸🔸🔸



کویرگردی

کدام کویرها؟

چه تفریحاتی؟

القدره، (Al Qudra)

سویحان، (Sweihan)

لهباب (Lahbab)

پرنده‌نگری، تماشای گونه‌های جانوری محافظت‌شده، کمپ کردن در کویر

موتور چهارچرخ (باگی)، اسکی روی شن (سندبورد)، سافاری، شترسواری، تیراندازی با کمان




ساحل‌گردی

کدام ساحل‌ها؟

چه تفریحاتی؟

ساحل جمیرا

ساحل لامر

ساحل مارینا 

ساحل الممرز 

ساحل کایت

ساحل JBR

غواصی، ماهی‌گیری، والیبال ساحلی، فوتبال ساحلی، موتورسواری، شترسواری، جت‌اسکی، قایق‌سواری، اسکی روی آب، پاراسل، دوچرخه واتراستپ، کایت‌سرفینگ، دوچرخه‌سواری

🔸🔸🔸

مراکز تفریحی دبی

Dubai Aquarium and Underwater Zoo

محبوب‌ترین امکانات تفریحی دبی برای گروه‌های سنی مختلف را بشناسید.

مخصوص بچه‌ها

  • لگولند؛ چرخ‌وفلک، ترن هوایی، شبیه‌ساز زیردریایی، سینمای چهاربعدی، جت‌اسکی و...
  • کیدزانیا؛ تم‌پارکی مشابه شهر واقعی با هدف فراهم کردن فرصت تجربه مشاغل مختلف برای بچه‌ها
  • مَتل‌پِلی: تم‌پارکی براساس شخصیت‌های کارتونی و داستانی با هدف تلفیق بازی و آموزش
  • موشن‌گیت: تم‌پارک هالیوودی دارای بازی‌های تعقیب‌وگریزی و شبیه‌‌سازی

مناسب برای همه سنین

  • پارک سافاری؛ یک پارک حیات‌وحش با بیش از 3هزار گونه جانوری
  • چرخ‌وفلک دبی؛ بلندترین چرخ‌وفلک جهان با ارتفاع 250متر
  • آکواریوم؛ اسنورکلینگ، غواصی، باغ‌وحش زیردریایی، قایق‌ کف‌شیشه‌ای و...
  • پیست اسکی؛ اسکی، اسنوبرد، تله‌سیژ، زیپ‌لاین، ملاقات با پنگوئن‌ها و...
  • پارک آبی آتلانتیس؛ سرسره‌های آبی برای بچه‌ها و بزرگسالان، شنا با دلفین‌ها و شیرهای دریایی
  • دلفیناریوم: مجموعه‌ای دارای صحنه‌های نمایش دلفین‌ها، شیرهای دریایی و پرندگان کمیاب
  • پارک آبی وایلدوادی: موج‌سواری، سرسره آبی، تیوب‌سواری، ترن آبی و استخر موج برای بچه‌ها و بزرگسالان

جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و تماشایی دبی

برج خلیفه دبی

لیست دوست‌داشتنی‌ترین جاذبه‌های دبی را که مسافران بابت تماشای این‌ها به این شهر سفر می‌کنند، ببینید.

  • باغ گل دبی؛ باغ گل معجزه یا «Miracle Garden»، بزرگ‌ترین باغ گل جهان با مساحت 72هزار متر مربع
  • آب‌نمای دبی؛ بزرگ‌ترین آبنمای موزیکال دنیا
  • موزه آینده: موزه‌ای پنج‌طبقه با محوریت هوش مصنوعی و فناوری واقعیت مجازی که تصویری از جهان در سال 2071 ارائه می‌دهد.
  • قاب دبی: یک قاب عکس غول‌پیکر 60متری که درواقع دو برج 48طبقه است با کارکرد تجاری و دو موزه با عنوان «گالری گذشته» و «گالری آینده» دارد.
  • برج خلیفه: برجی به‌ارتفاع 828متر دارای کاربری مسکونی، تجاری و اداری که استفاده از رستوران و سکوهای تماشایش برای عموم آزاد است.
  • مسجد جمیرا: مسجد سفید دبی که یکی از قدیمی‌ترین عبادتگاه‌های این شهر و از پرعکس‌ترین لوکیشن‌هایش است.

مراکز خرید دبی

تصویری از فضای داخلی دبی‌مال

دبی، مجموعه‌ای از بهترین، بزرگ‌ترین و معتبرترین مال‌ها و بازارها دارد. چندتا از مهم‌ترین‌های‌شان را در ادامه معرفی می‌کنیم.

  • دبی‌مال: مرکز خریدی با بیش از هزارو300 فروشگاه و امکانات تفریحی مثل شهربازی، پاتیناژ، سینما، شبیه‌ساز پرواز و...
  • امارات‌مال: مرکز خریدی با بیش از 900 فروشگاه برند معتبر با امکاناتی مثل رستوران‌های بین‌المللی، سینما، اسپا و...
  • سیتی‌واک: منطقه‌ای معروف در دبی دارای چندین فروشگاه‌ برند و امکانات تفریحی مثل گرین‌پلنت، Hub Zero و...
  • بازار طلا: مرکز خرید جواهرات، سنگ‌های قیمتی و...
  • برجمان: مرکز خریدی با 350 فروشگاه برند معتبر و امکاناتی مثل شهربازی، رستوران و کافه
  • سیتی‌سنتر دیره: مرکز خریدی سه‌طبقه دارای سینما، کافه، رستوران و...
  • مارینامال: مرکز خریدی در محله مارینا که محل عرضه مجموعه‌ای از مشهورترین برندهای دنیای مد است.

رستوران‌های دبی

رستوران‌های دبی 1

هر شهری، چندتایی رستوران سرشناس دارد که به مسافران توصیه می‌شود از آن‌ها غافل نشوند. در دبی، لیست این رستوران‌ها مفصل‌تر از آن است که فکرش را بکنید. برای نمونه، این فهرست را ببینید.

  • رستوران‌های عربی: عروس دمشق (Aroos Damascus)، الصفدی (Al Safadi)، تاگین (Tagine)، بیت مریم (Bait Maryam)، لقمه (Logma)، ام‌شریف (Em Sherif)، ال‌ایوان (Al Iwan)
  • رستوران‌های ایرانی: ایران‌زمین، فارسی، انیگما، شبستان، زعفران، گلستان، شایان
  • رستوران‌های دریایی: Pierchic، Bu Qatir، Fish Hut Seafood
  • رستوران‌های آسیایی: Zuma (ژاپنی)، Mayabay (تایلندی، ژاپنی و چینی)، Hutong (چینی)، Soho Garden (ژاپنی)
  • رستوران‌های اروپایی: La Petite Maison (فرانسوی)، carine (فرانسوی)، BOCA (ایتالیایی و فرانسوی)
  • رستوران‌های در ارتفاع: دینراسکای (رستوران معلق در ارتفاع 50متری)، اتمسفر (واقع در برج خلیفه و ارتفاع 435متری از زمین)، سیلاوی (در ارتفاع 220متری)، المنتها (واقع در طبقه بیست‌وهفتم برج‌العرب)

هتل‌های دبی

هتل‌های دبی

در دبی، هتل‌ها هم می‌توانند تنه به تنه کاخ‌های پادشاهی بزنند و هزینه اقامت در آن‌ها سر به فلک بکشد و هم می‌توانند با حداقل هزینه، امکان اقامتی راحت و بی‌دردسر را برای‌تان فراهم کنند. همه‌چیز به انتخاب شما بستگی دارد.

  • هتل‌های پنج‌ستاره دبی: برج‌العرب، آتلانتیس، آرمانی، جمیرا القصر، جمیرا زعبیل‌سرا، شانگری‌لا
  • هتل‌های چهارستاره دبی: ویندهام‌مارینا، سیگنچروان، دابل‌تری بای‌هیلتون، میلنیوم‌پالاس‌برشا، منزل‌داون‌تاون بای‌ویدا
  • هتل‌های سه‌ستاره دبی: ایبیس‌استایلز فرودگاه دبی، راوسیتی‌واک، عربین‌پارک، پریمیر این فرودگاه، الخوری اکزکیوتیو الوصل

تنوع هتل‌ها در دبی آن‌قدر زیاد است که براساس هر معیاری می‌توانید اقامتگاه موردنظرتان را پیدا کنید؛ در مرکز شهر، نزدیک مترو، نزدیک مراکز خرید، هتل‌های مناسب برای افراد مجرد و خلاصه هر فاکتور دیگری که برای‌تان مهم است. مقاله هتل‌های دبی، لیست جامعی از همه این موارد دراختیارتان قرار می‌دهد.

اپلیکیشن‌های دبی

تصویری از اپلیکیشن سفارش غذا «talabat» دبی در یک گوشی و چند ظرف غذا در کنار آن

میانه‌تان با تکنولوژی چه‌طور است؟ اگر در زندگی روزمره موبایل هوشمند ازدست‌تان نمی‌افتد و بدون اپ و اینترنت حس می‌کنید چیزی کم دارید، فهرستی که در ادامه معرفی خواهیم‌کرد در سفرتان به دبی حسابی کارتان را راه می‌اندازد.

با کلیک کردن روی لینک‌های بالا، کاربردی‌ترین نرم‌افزارهای سفر به دبی را در تلفن همراهتان خواهیدداشت. اگر دل‌تان می‌خواهد لیست‌تان کامل‌‎تر شود، مقاله اپلیکیشن‌های دبی، پاسخ‌گوی نیازتان است.

قوانین گمرک دبی

در مقاله حاضر، پیش‌فرض ما این بوده که قصدتان از سفر به دبی، صرفا تفریح و گردش است. بنابراین خیلی نیازی به آشنایی با چندوچون واردات و صادرات به دبی ندارید. با این‌حال در سفر تفریحی هم باید حواس‌تان به یک‌سری قوانین گمرکی باشد تا به مشکل برنخورید.

🔸🔸🔸

لوازم معاف از عوارض گمرک هنگام ورود به دبی

لوازم ممنوع هنگام ورود به دبی

لوازم ممنوع هنگام ورود به ایران از دبی

+ بار با ارزش مالی کمتر از 3هزار درهم

+ بار شخصی و هدیه به‌اندازه مصرف شخصی

+ سیگار تا ارزش 3هزار درهم (برای افراد بالای 18سال)

+ وسایل قمار

+ پول جعلی

+ حیوانات درمعرض انقراض

+ داروهای کنترل‌شده و مواد مخدر

+ ابزار مورداستفاده در جادوگری

+ داروهای روان‌گردان و مواد مخدر

+ کالاهای با خاصیت جاسوسی

+ تجهیزات فیلم‌برداری و

عکس‌برداری هوایی

+ انواع سلاح و چاشنی اسلحه

🔸🔸🔸

فرهنگ بومی دبی

Emirates National Day-Local People

فرقی ندارد مقصد سفرتان داخلی باشد یا خارجی؛ آشنایی حدودی با عرف و فرهنگ بومی شهری که به آن سفر می‌کنید، از مهم‌ترین بخش‌های سفر است. این آشنایی به شما کمک می‌کند به چهارچوب‌های ارزشی و فرهنگی ساکنان آن منطقه احترام بگذارید، از چالش و سوء‌تفاهم پرهیز کنید و بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران، خوش بگذرانید.

دبی، به‌واسطه حضور مسافران و ساکنانی از ملیت‌های مختلف، شهری چندفرهنگی به‌شمار می‌رود اما به‌طور کلی دین اسلام در آن غالب است و گردشگران ملزم‌اند که قواعد حاکم بر این شهر را رعایت کنند. مثلا؛

  • بهتر است در محیط‌های عمومی (به‌جز کلاب‌ها و سواحل) لباس‌های زیادی تنگ و بدن‌نما نپوشید.
  • مصرف نوشیدنی‌های الکلی به‌جز در محیط‌های بسته مثل هتل‌ها، بارها و کلاب‌ها، مجاز نیست.
  • زنان برای ورود به اماکن مذهبی باید حجاب داشته‌باشند.
  • در ماه رمضان، خوردن و نوشیدن در مکان‌های عمومی مجاز نیست.
  • در دبی، عکس گرفتن از ساختمان‌های دولتی، مناطق نظامی، صحنه تصادف، کاخ‌ها و حریم خصوصی افراد شامل پلاک خانه، پلاک ماشین، چهره و مانند این‌ها جریمه به‌دنبال دارد.
  • بهتر است از رفتارهای مغایر با عرف دبی مثل ابراز علاقه در ملأعام، رقصیدن و پخش کردن موسیقی در محیط‌های عمومی پرهیز کنید.
  • دبی، شهری امن و قانون‌مدار است؛ با این‌حال توصیه می‌شود در اعتماد کردن به دیگران احتیاط به‌خرج بدهید. در جاهای شلوغ، پول نقد زیادی همراه نداشته‌باشید و مراقب وسایل‌تان باشید.

اگر می‌خواهید اطلاعات کامل‌تری درباره فرهنگ بومی دبی داشته‌باشید و قواعدش را با جزئیات بیشتری بشناسید تا از دردسر و مجازات قانونی دور بمانید، مقاله قوانین دبی، برای‌تان مفید خواهدبود.

رویدادها و جشنواره‌های دبی

Emirates National Day

دبی، از هر بهانه‌ای استفاده می‌کند تا بساط جشن و شادی راه بیندازد. اگر دل‌تان می‌خواهد سفرتان با فستیوال‌ها و کارناوال‌های دبی هم‌زمان شود، به فهرست زیر نگاهی بیندازید و مناسبت موردعلاقه‌تان را پیدا کنید. فراموش نکنید که تاریخ بعضی از جشنواره‌ها هرسال ممکن است کمی تغییر کند و بهتر است پیش از برنامه‌ریزی برای سفر، تاریخ دقیق مراسم مدنظرتان را جست‌وجو کنید. آن‌چه در ادامه می‌آید، مربوط به زمان نوشته شدن این مقاله (سال 2024) است.

  • جشن روز ملی

🗓️ تاریخ: 2 دسامبر

🎫 نیاز به تهیه بلیط: ندارد

  • جشنواره غذا

🗓️ تاریخ: 19 تا 23 فوریه

🎫 نیاز به تهیه بلیط: ندارد

  • جشنواره خرید دبی

🗓️ تاریخ: 8 دسامبر تا 14 ژانویه

🎫 نیاز به تهیه بلیط: ندارد

  • فستیوال بین‌المللی جَز

🗓️ تاریخ: فوریه

🎫 نیاز به تهیه بلیط: دارد

  • جشنواره فیلم و کمیک خاورمیانه

🗓️ تاریخ: 9 تا 11 فوریه

🎫 نیاز به تهیه بلیط: دارد

جملات ضروری در سفر به دبی

اگر قدری انگلیسی بلد باشید، در دبی کارتان بدون دشواری راه می‌افتد اما خب از آن‌جایی‌که زبان رسمی این شهر عربی است، بد نیست که چندتایی جمله و اصطلاح پرکاربرد عربی هم بدانید.

🔸🔸🔸



جملات کاربردی

+ أين يوجد مطعم جيد؟

+ إلي الفُندُق.

+ أین مترو الانفاق؟

+ کَم ثَمَن هذا؟

+ کم تُکلِّفنی الإقامهُ لیلهً واحدهً؟

- رستوران خوب کجاست؟

- به‌سمت هتل.

- ایستگاه مترو کجاست؟

- قیمتش چه‌قدر است؟

- اقامت [در این‌جا] شبی چه‌قدر است؟



واژه‌های کاربردی

+ خُبز

+ غُرفه

+ التَنزیل

+ شُرطه

+ مُستَشفی

+ حافله

- نان

- اتاق

- تخفیف

- پلیس

- بیمارستان

- اتوبوس

🔸🔸🔸
بودجه از شما، پیشنهاد تور از ما مشاوره رایگان

سخن آخر

سفر به دبی درمقایسه با بسیاری از مقاصد خارجی دیگر راحت‌تر است ولی کلی جزئیات دارد؛ از ویزا و انتخاب روش سفر گرفته تا پیدا کردن هتل خوب و مراکز خرید و جاهای دیدنی و تفریحی.

این مقاله از مجله گردشگری یوتراوز، یک راهنمای گردشگری سفر به دبی است که سعی دارد با شما در تمام جنبه‌های سفرتان همراهی کند و به ضروری‌ترین سوالات‌تان پاسخ بدهد. بعد از خواندن مقاله حاضر، اگر هم‌چنان درباره سفر به دبی، پرسش و ابهامی در ذهن داشتید، خوش‌حال می‌شویم که بتوانیم کمک‌تان کنیم. شماره تماس 24ساعته 1548، راه ارتباطی ما و شماست.



















سوالات متداول

آب‌و‌هوای دبی چگونه است؟

دبی، شهری با اقلیم کویری و خشک است که میانگین دمای هوایش در تابستان به 40درجه می‌رسد.

ارز رایج در شهر دبی چیست؟

واحد رسمی پول دبی، درهم امارات (AED) و پول خرد رایج در این شهر، فلس است. به مسافران دبی توصیه می‌شود که به‌دلیل مقرون‌به‌صرفه نبودن خرید درهم، دلار یا یورو تهیه کنند.

سوغات دبی چیست؟

خرما، قلیان عربی، شال پشمی، قهوه عربی، عود، عبا و کفتان، سرویس چای‌خوری، شکلات و ادویه‌جات جزو محبوب‌ترین دبی به‌شمار می‌روند.

معتبرترین صرافی‌های دبی کدام‌ها هستند؟

الانصاری، الرستمانی، نوبخت، امارات، شرف، الفردان و مصرکانلو، ازجمله معروف‌ترین صرافی‌های دبی هستند.

برای سفر به دبی چقدر پول ببریم؟

هزینه مسافرت به دبی به موارد بسیار زیادی بستگی دارد؛ تعداد نفرات، مدت زمان سفر، فصل سفر، نوع هتل، نوع رستوران‌ها و تفریحات انتخابی، روش تردد در شهر و کلی عامل دیگر. برای این‌که یک تصویر کلی از میزان هزینه سفر به دبی داشته‌باشید، خوب است بدانید که در حال‌حاضر (بهار 1403) قیمت تورهای معمولی دبی که بین چهار تا شش روز هستند، اغلب از حدود 20میلیون‌تومان شروع می‌شود.

نوشته های مشابه
  • پارک سافاری دبی، فراتر از یک باغ‌وحش!

    دبی در نوآوری و ابتکار سرآمد تمام شهرهای جهان است. این شهر در کسب بهترین مقصد گردشگری و ثبت رکوردهای جهانی پا را از این هم فراتر گذاشته و با ساخت پارک سافاری دبی، مرزهای جغرافیایی را جابجا کرده است. حقیقتا که تماشای انواع گونه‌های جانوری در دل یک شهر کویری، هیجان‌انگیز است، مگر نه؟!

  • باغ گل دبی، بهشتی در بیابان!

    محوطه‌ای با 50 میلیون گل و 250 میلیون گیاه مختلف! شاید در ابتدا فکرکنید درباره کشور گل‌ها؛ هلند صحبت می‌کنیم یا منطقه‌ای در اروپا. اما باید بگوییم که این مکان رویایی در دل یک شهر خشک و بیابانی قرار گرفته است! باغ گل دبی، مکانی‌ست شبیه به معجزه!

  • مراکز خرید دبی + بازارها و حراجی‌ها

    محال است کسی پا به شهر دبی بگذارد و دست خالی از مراکز خرید آن بیرون بیاید. این شهر با داشتن بهترین و لوکس‌ترین مراکز خرید دنیا، بهشت عاشقان خرید و پاساژگردی است. برای آشنایی با بهترین مراکز خرید دبی تا انتهای مطلب همراه ما بمانید.

دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز