ورود
سفر به دبی با کشتی

سفر به دبی با کشتی

زمان برای مطالعه 2 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

سفر که فقط رسیدن به یک مقصد مشخص نیست. از همان لحظه‌‎ای که قدم به جاده، هوا یا دریا می‌گذارید، سفر شروع می‌شود. خوش‌گذرانی‌ و لذت بردن از سفر را معطل نگذارید!

سفر به دبی با کشتی، تجربه شگفت‌انگیزی است. فکر کنید مقصد، پایتخت تجاری امارات باشد با آسمان‌‎خراش‌های عجیب و هتل‌های مجلل و تفریحات کم‌نظیرش؛ و راه رسیدن به چنین مقصدی، خلیج‌فارس! چند ساعت گوش کردن به صدای آرام‌بخش آب و تماشای امواج، یکی از خاطره‌انگیزترین مسیرهای سفر را برای‌تان رقم می‌زند.

اگر مشتاق تجربه کردن این موقعیت هستید، یک راهنمای سفر به دبی تمام‌وکمال لازم دارید تا بدانید؛ چطوری با کشتی به دبی بروید؛ چه راه‌هایی برای سفر درپیش دارید؛ و چقدر باید هزینه کنید. در این مقاله از مجله گردشگری یوتراوز، شما را برای سفر دریایی به دبی آماده می‌کنیم. مقدمات پیش از سفر مثل رزرو هتل را هم می‌توانید به‌عهده ما بگذارید و بروید سراغ بستن چمدان!


آن‌چه در این مقاله درباره سفر به دبی با کشتی می‌خوانید:

بودجه از شما، پیشنهاد تور از ما مشاوره رایگان

سفری رویایی و مقرون‌به‌صرفه به دبی 

سفر دریایی به دبی

«وقتی می‌توانیم سوار هواپیما شویم و حداکثر دو ساعت دیگر توی فرودگاه دبی باشیم، چرا باید با کشتی سفر کنیم؟» این سوال را کسی می‌پرسد که یا تجربه سفر دریایی ندارد، یا میانه‌اش با آب خوب نیست و در کشتی و قایق دچار دریازدگی می‌شود. اگر جزو گروه دوم هستید که خب بهتر است همان راه معمول یعنی سفر هوایی را انتخاب کنید. اما اگر در گروه اول قرار می‌گیرید، برای خرید بلیط هواپیما دبی عجله نکنید. با ما همراه شوید تا ببینیم توی کشتی چه خبر است. 

وقتی از راه دریا راهی دبی می‌شوید، سفرتان از همان لحظه اول شروع می‌شود؛ آبی بی‌پایانی که پیش چشم و بالای سرتان است. آرامشی که در شلوغی شهر گم شده و توی صندلی‌های تنگ هواپیما گیر نمی‌آید. خوابیدن، غذا خوردن و معاشرت کردن روی دریا که تجربه‌ای نادر است. اما این همه ماجرا نیست.

ایران و امارات، مرز آبی مشترک دارند. این موضوع یکی از دلایلی است که سفر دریایی به دبی را درمقایسه با مسافرت هوایی، مقرون‌به‌صرفه‌تر می‌کند. از راه دریا، می‌توانید خودروی شخصی‌تان را هم به دبی ببرید. به‌علاوه، اجازه دارید که تا سقف 50کیلوگرم بار همراه خودتان داشته‌باشید. درحالی‌که حداکثر بار مجاز هواپیمایی امارات در کلاس پرواز اکونومی، 20کیلوگرم است.


چطور با کشتی به دبی برویم؟

چطور با کشتی به دبی برویم؟

حالا ببینیم نحوه سفر به دبی با کشتی چطوری است. ابتدا باید خودتان را به جنوب کشور برسانید. فقط دو بندر در ایران، کشتی و لنج به امارات دارند؛ بندر لنگه و بندرعباس. در حال حاضر، از قشم و کیش به مقصد دبی، کشتی وجود ندارد.

سفر به دبی با کشتی از بندر لنگه

بندر لنگه، که در استان هرمزگان واقع شده‌است، از گذشته تا امروز، یکی از مهم‌ترین راه‌های ارتباطی با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس به‌شمار می‌رود.

  • کشتی‌‌های مسیر بندر لنگه-دبی، روزهای یک‌شنبه و چهارشنبه ساعت 9:00 حرکت می‌کنند.
  • از بندر لنگه تا دبی، بسته به تندرو یا کندرو بودن کشتی و شرایط آب‌وهوایی، پنج تا هشت ساعت راه است.

سفر به دبی با کشتی از بندرعباس

بندرعباس، به دبی کشتی مستقیم ندارد. اگر می‌خواهید از راه این بندر به دبی برسید، اول باید به «شارجه» بروید که 40کیلومتر از دبی فاصله دارد. بعد از آ‌ن‌جا با اتوبوس یا تاکسی خودتان را به دبی برسانید.

  • کشتی‌های مسیر بندرعباس-دبی، روزهای دوشنبه و پنج‌شنبه ساعت 9:00 حرکت می‌کنند.
  • از بندرعباس تا شارجه، حدود هفت تا هشت ساعت راه است. از شارجه، با تاکسی 30دقیقه‌ای به دبی می‌رسید.

💎نکته: روزها و ساعت‌های حرکت کشتی‌ها در زمان نوشته شدن این مقاله (سال 1402) معتبرند. برای اطلاع دقیق‌تر می‌توانید به وب‌سایت شرکت کشتیرانی والفجر مراجعه کنید.



هزینه سفر به دبی با کشتی

هزینه سفر به دبی با کشتی

خرید اینترنتی بلیط کشتی به دبی، فرقی با خرید بلیط هواپیما و قطار ندارد. وارد وب‌سایت یکی از آژانس‌های گردشگری شوید که خدمات کشتی‌رانی را هم پوشش می‌دهند. مبدأ و مقصد، تاریخ سفر، تعداد نفرات و نوع بلیط (رفت/ رفت‌وبرگشت) را تعیین و بلیط‌تان را رزرو کنید. در جدول زیر، هزینه سفر به دبی با کشتی را می‌بینید؛ با این یادآوری مهم که قیمت‌ها مربوط به زمان نوشته شدن این مقاله (سال 1402) هستند.

♦♦♦

هزینه بلیط کشتی | بندر لنگه تا دبی

3میلیون‌و350هزار تومان

هزینه بلیط کشتی | بندرعباس تا شارجه

3میلیون‌و700هزار تومان

♦♦♦

ویزای دبی

موقع حساب‌وکتاب کردن مخارج سفر دریایی‌تان به دبی، حواس‌تان باشد که هزینه رفتن تا جنوب را هم حساب کنید. به‌علاوه، مبلغ اخذ ویزا را هم درنظر بگیرید. سفر به دبی، چه دریایی و چه هوایی، به ویزا نیاز دارد. ویزای دبی اما سخت‌گیری‌های کشورهای دیگر را ندارد و به‌صورت آنلاین صادر می‌شود. برای آشنایی با نحوه دریافت ویزا، مدارک لازم و هزینه‌هایش، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ویزای دبی را بخوانید.


سفر دریایی به دبی به چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

معایب سفر به دبی با کشتی

خب این‌همه از خوبی‌های سفر دریایی گفتیم اما باید اضافه کنیم که این نوع سفر به همه توصیه نمی‌شود. با کشتی به دبی نروید، اگر؛

  • بچه کوچک یا فرد سالمندی همراه‌تان است؛ چون سفر طولانی‌مدت برای‌شان خسته‌کننده خواهدبود.
  • حوصله ماجراجویی و تغییرات احتمالی در برنامه سفرتان ندارید؛ چون بسته به شرایط جوی، ممکن است در حرکت کشتی‌ها تأخیر پیش بیاید.
  • بیماری خاصی دارید و احتمال می‌دهید که به کمک‌های پزشکی نیاز پیدا کنید؛ در کشتی، خبری از اقدامات اورژانسی و امکان برگشت به مبدأ نیست.
  • قصد دارید در فصل تابستان به دبی سفر کنید؛ چون تحمل هوای گرم روی دریا برای ساعت‌های طولانی، آزاردهنده می‌شود.

پرواز ارزان به تمام نقاط جهان مشاهده قیمت


اگر هر کدام از موارد بالا درباره شما صدق می‌کند، عطای سفر مهیج با کشتی را به لقایش ببخشید که لذت سفرتان با مشکلات احتمالی، ازبین نرود. سفر هوایی، شما را راحت و بی‌دغدغه به مقصد می‌رساند. لازم هم نیست بابت دنبال بلیط گشتن، مقایسه قیمت‌ها و پیدا کردن بهترین پرواز ممکن به خودتان زحمت بدهید. تهیه بلیط هواپیما تهران دبی را به ما بسپارید و وقت‌تان را صرف سایر کارهای سفر کنید.


نکات مهم در سفر با کشتی

نکات مهم در سفر با کشتی

حالا همه شرایط سفر دریایی به دبی را می‌دانید. اگر عزم‌‎تان را جزم کرده‌اید که دل به دریا بزنید، حواس‌تان به چند نکته مهم باشد.

  • اگر در پاییز یا زمستان به دبی سفر می‌کنید، لباس‌های گرم‌تان را دم‌دست بگذارید که روی کشتی به‌راحتی بهشان دسترسی داشته‌باشید.
  • لازم نیست مواد غذایی با خودتان ببرید. کشتی‌ها، معمولا رستوران و فروشگاه دارند.
  • حتی اگر سابقه دریازدگی ندارید، قرص ضدتهوع همراه داشته‌باشید.
  • توصیه‌های ایمنی کارکنان کشتی را جدی بگیرید و احتیاط را فراموش نکنید.
  • روی چمدان‌های‌تان برچسب بار مسافرتی بزنید.
  • سه ساعت پیش از حرکت کشتی، در بندر حضور داشته‌باشید.

تور دبی با کشتی کروز

تور دبی با کشتی کروز

وقتی حرف از سفر به دبی می‌شود، نمی‌توانیم از کنار کشتی‌های کروز ساده بگذریم؛ کشتی‌های فوق‌لوکسی که حکم هتل پنج‌ستاره روی آب را دارند. کابین‌های مجلل و مجهز به امکانات لازم برای اقامت، سالن ورزشی، کلوپ بازی کودکان، استخر سرپوشیده، جکوزی، سالن نمایش و کافی‌شاپ، بخشی از خدماتی است که کشتی‌های کروز در اختیار مسافران‌شان قرار می‌دهند.

سفر به دبی با کشتی کروز، از مبدأ ایران امکان‌پذیر نیست. شما باید با هواپیما به فرودگاه امارات بروید و از آن‌جا سوار کشتی شوید. البته طبیعتا قبلش تور را رزرو کرده‌اید. تورهای کروز بسته به تعداد روزهای اقامت در کشتی، امکانات تور مثل گرفتن ویزای مولتی کروزشیپ، ترانسفر فرودگاهی و شهرهایی که به آن‌ها سفر می‌کنند، بازه قیمتی بسیار متنوعی دارند. به‌طور کلی مبلغی حدود 15 تا 20 میلیون‌تومان در روزهای عادی و 25 تا 35 میلیون‌تومان در تعطیلات نوروز را درنظر داشته‌باشید.



سخن آخر

سفر دریایی به دبی، مخصوص شماست اگر؛ مسافرت‌های روتین و بدون ماجراجویی، خسته‌تان کرده. اگر ترس از آب ندارید و دلتنگ تماشای دریا شده‌اید. اگر چند ساعت ماندن روی دریا، حال‌تان را بد نمی‌کند و دل‌تان لک زده برای شنیدن صدای موج. در مقاله‌ای که پیش‌روی شماست، صفرتاصد سفر به دبی با کشتی را توضیح داده‌ایم.




سوالات متداول

هزینه سفر به دبی با کشتی چقدر است؟

بلیط کشتی یک‌طرفه از بندر لنگه به دبی، درحال حاضر 3میلیون‌و350هزار تومان است.

چطور با کشتی به دبی برویم؟

ابتدا باید به بندر لنگه در هرمزگان بروید و از آن‌جا سوار کشتی‌های مقصد دبی شوید.

سفر دریایی از بندرعباس به دبی چقدر طول می‌کشد؟

از بندرعباس، کشتی مستقیم به دبی وجود ندارد. باید ابتدا به شارجه بروید که حدود هفت تا هشت ساعت طول می‌کشد. از فرودگاه شارجه تا دبی، با تاکسی حدودا 30دقیقه راه است.

سفر با کشتی از دبی به ایران چگونه است؟

با خرید بلیط دوسره، امکان رفت و برگشت از ایران به دبی را خواهیدداشت.

نوشته های مشابه
  • راهنمای سفر به دبی

    دبی، یکی از مدرن‌ترین شهرهای قرن بیست‌ویکم، بالغ بر 88درصد جمیعتش را مهاجرانی از 117 ملیت مختلف تشکیل می‌دهند. چه چیزی این شهر را نه‌تنها به یک مقصد سفر کم‌نظیر، بلکه به مکانی ایده‌آل برای سکونت تبدیل کرده‌ که مردم را از هر نقطه جهان به زندگی در دبی ترغیب کرده‌است؟

  • راه‌آهن شیراز کجاست؟

    راه‌آهن در ایران، اولین قدم‌هایش را در سال‌های ابتدایی 1300 شمسی برداشت. پیش از آن، تلاش‌هایی درقالب دادن حق امتیاز احداث راه‌آهن به خارجی‌ها صورت گرفته‌بود که هیچ‌کدام‌شان به نتیجه نرسید. درنهایت اولین کلنگ ساخت راه‌آهن سراسری در مهرماه 1306 زده شد. از آن روزگار تا امروز، قطار یکی از محبوب‌ترین روش‌های سفر است. اگر از مبدا یا به مقصد شیراز، سفر ریلی در پیش دارید؛ در مطلب زیر اطلاعات مفیدی پیدا می‌کنید.

  • متروی شیراز؛ یک راهنمای جامع

    سابقه مترو در ایران به اواخر دهه هفتاد برمی‌گردد؛ زمانی که قطارشهری تهران-کرج راه افتاد و بعد از آن، دومینوی تأسیس مترو در سایر کلان‌شهرهای ایران به‌حرکت درآمد. رفت‌وآمد در شهرهای بزرگ پرترافیک، بدون این‌که بخشی از بار این تردد به زیر زمین منتقل شود، غیرقابل‎‌تصور است.

دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز