کاهش پروازهای عبوری از ایران
اخبار گردشگری

کاهش پروازهای عبوری از ایران

فهیمه اسماعیلی
انتشار: 1399/08/20 | به‌روزرسانی: 3 ماه پیش

زمان مطالعه: 1 دقیقه

بازدید: 368

به گفته سیاوش امیرموکری، مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، درآمدهای این شرکت از پروازهای عبوری از آسمان ایران در نیمه اول سال 2020 در مقایسه با مدت مشابه سال 2019 بیش از 46 درصد یا 69 میلیون دلار کاهش داشته است.

سیاوش امیرموکری، مدیرعامل شرکت فرودگاه ها خاطرنشان کرد با پیش بینی های خوش بینانه تعداد هواپیماهایی که در طول سال 2020 در حریم هوایی ایران پرواز می کنند 112000 پرواز خواهد بود و انتظار می رود درآمد حاصل از آن به 10 هزار میلیارد ریال (40 میلیون دلار) برسد.

به گزارش ایرنا، با این وجود وی افزود: انتظار می رود تا پایان سال 2020 کاهش 47 درصدی تردد مسافر را در فرودگاه های ایران داشته باشیم.

وی اظهار داشت: “تعداد مسافران بین المللی در فرودگاههای خاورمیانه 102-113 میلیون نفر کاهش خواهد یافت که کاهش درآمد 18-20 میلیارد دلاری در طول سال 2020 را در این بخش به دنبال خواهد داشت. تعداد مسافران داخلی در خاورمیانه نیز 21-24 میلیون نفر کاهش خواهد یافت و درآمد حاصل از آن با کاهش 2 میلیارد دلاری روبرو خواهد شد.”

منبع : Overflight Revenues Down 46 Percent

مقالات مشابه
اولین جت اختصاصی ایران
اولین جت اختصاصی ایران با هواپیمایی طوس ایر
بهترین فرودگاه های جهان در سال 2025
بهترین فرودگاه های جهان در سال 2025
هواپیمایی دان وان ایر لاین
هواپیمایی دات وان؛ بازگشت بابک زنجانی به چرخه اقتصاد این بار از حوزه حمل‌ونقل هوایی
بازگشت پروازهای «قطر ایرویز» به ایران
بازگشت پروازهای «قطر ایرویز» به ایران
ثبت دیدگاه

خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز