تصویر کوسه در آکواریوم کیش
اخبار گردشگری | اطلاعیه‌های گردشگری

شروع جشنواره تابستانی کیش با تخفیف 80 درصدی هتل

احسان اکبرپور
انتشار: 1404/05/11 | به‌روزرسانی: 5 ماه پیش

زمان مطالعه: 3 دقیقه

بازدید: 198

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از برگزاری جشنواره تابستانی کیش از 10 مردادماه تا 20 آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که در این ایام هزینه اقامت در هتل های کیش تا سقف 80 درصد تخفیف دارد. علی حسنلو با رونمایی از شعار جشنواره امسال با عنوان «تابستون‌تو بیار کیش!» اظهار کرد که برخلاف بسیاری از مقاصد داخلی، در کیش هیچ‌گونه مشکل قطعی آب یا برق وجود ندارد و زیرساخت‌ها به‌طور کامل در خدمت گردشگران است. به گفته معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، یکی از مهم‌ترین بسته‌های حمایتی این جشنواره، کاهش چشمگیر هزینه‌های سفر برای گردشگران تور است؛ چراکه با همکاری بخش خصوصی، تخفیف‌هایی تا سقف 80 درصد برای اقامت در هتل‌ها و خدمات جانبی سفر در نظر گرفته شده و عملاً گردشگران تنها هزینه بلیط را پرداخت می‌کنند. به گفته معاون گردشگری کیش، این جشنواره یک رویداد معمولی نیست، بلکه برنامه‌ای ملی برای بازگشت نشاط اجتماعی و تثبیت جایگاه کیش به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری کشور به حساب می‌آید.

تسهیل ورود خودروهای شخصی از لندیگراف کیش

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه با اشاره به فعال‌بودن مسیر زمینی سفر به کیش اعلام کرد که ورود خودروهای شخصی از بندر چارک از طریق لندیگراف کیش تسهیل شده و استقبال قابل توجهی از آن شده است. علی حسنلو به اقدامات صورت‌گرفته برای توسعه مسیرهای هوایی و زمینی اشاره کرد و گفت: بیش از 80 درصد ورودی گردشگران به جزیره از مسیر هوایی است و بر همین اساس، برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد پروازها از مبادی جدید، ایجاد مسیرهای شبانه و مذاکره با فرودگاه‌های جایگزین در حال انجام است. حسنلو همچنین از راه‌اندازی اتوبوس‌های VIP برای مسیرهای زمینی و ریلی و همچنین اجرای طرح چک‌اوت دو مرحله‌ای در هتل‌ها برای تسهیل در استفاده از پروازهای شبانه خبر داد.

تسهیلات 50 میلیون تومانی سفر به جزیره

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه خبر داد که از 25 مردادماه در جزیره کیش کمپین «هفته‌های میلیاردی» راه‌اندازی می‌شود. بر اساس این طرح، هر هفته یک میلیارد تومان جایزه نقدی به یکی از گردشگران شرکت‌کننده در کمپین اهدا می‌شود. علاوه بر آن، یک قرعه‌کشی ویژه نیز با جوایز نقدی یک میلیارد تومانی به‌صورت جداگانه برای ساکنان جزیره (کیش‌وندان) و فعالان اقتصادی، غرفه‌داران، فروشندگان و مراکز گردشگری شرکت‌کننده برگزار می‌شود. علی حسنلو به نظارت سخت‌گیرانه بر روند اجرای تخفیف‌ها اشاره کرد و گفت: پیش از هرگونه اعلام حراج، قیمت کالاها توسط کارشناسان جامعه صنفی بررسی و ثبت می‌شود و بازرسان سازمان اصناف به‌طور مستمر عملکرد مراکز خرید کیش، مراکز خدماتی و بخش‌های مختلف گردشگری را پایش می‌کنند. به گفته او در راستای تسهیل سفر برای کارکنان نهادهای دولتی و خصوصی، بسته‌ای از تسهیلات رفاهی تدارک دیده شده و براین‌اساس با برخی سازمان‌ها توافق شده که تا سقف 50 میلیون تومان تسهیلات سفر با بازپرداخت اقساطی و ضمانت کسر از حقوق به کارکنان پرداخت شود.

منبع: ایرنا

مقالات مشابه
جزایر دیدنی اطراف کیش
جزایر دیدنی اطراف کیش؛ از هندورابی تا هرمز و لاوان
باغ راه ایرانی کیش
باغ راه ایرانی کیش با ۹ دروازه دیدنی از جاذبه‌های سراسر ایران
پارک ماسه کیش
پارک ماسه کیش؛ راهنمای کامل آدرس، امکانات و قیمت بلیت
بهترین سواحل کیش برای شنا
آب‌تنی در نگین خلیج‌فارس؛ معرفی بهترین سواحل کیش برای شنا
ثبت دیدگاه

خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز