ورود
Imam Ali Religious Arts Museum

موزه هنرهای دینی امام علی

زمان برای مطالعه 3 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

موزه‌‌ها جلوه تماشایی از تاریخ، اتفاقات و زندگی شخصیت‌های مهم را برای نسل‌ بشر حفظ می‌کنند و به نمایش می‌گذارند. موزه هنرهای دینی امام علی هم در راستای ارزش‌های دینی و مذهبی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. از این‌رو علاقه‌مندان زیادی به بازدید از این موزه می‌روند. در این مقاله همراه ما باشید تا ریز و درشت آنچه در این موزه قرار است ببینید را برایتان بگوییم.

موزه هنرهای دینی امام علی از دیدنی‌ترین موزه‌های تهران است. در این موزه که با نام اولین امام شیعیان، حضرت امیرالمومنین (ع) نام‌گذاری شده‌ است، آثاری به نمایش گذاشته شده که می‌توان به آثار ارزشمند موضوعی با محوریت دینی و مذهبی، خیالی نگاری‌ها، آثار حجمی، نقاشی‌ها، تصویرسازی‌ها، آثار خوشنویسی و تابلو فرش‌ها اشاره کرد. جزییات بیش‌تر درباره این موزه را در ادامه خواهید خواند.

فهرستی از آنچه درباره موزه هنرهای امام علی (ع) می‌خوانید:


آدرس موزه هنرهای دینی امام علی

  • آدرس: خیابان ولیعصر، روبه‌روی بزرگراه نیایش، بلوار اسفندیار
  • شماره تماس:22017471-021
  • آدرس سایت موزه هنرهای دینی امام علی : http://www.iaram.ir

تاریخچه موزه هنرهای دینی امام علی

Imam Ali Religious Arts Museum In Tehran


ساخت موزه هنرهای دینی امام علی از سال 1379 شروع و در سال 1381 آماده بهره‌برداری شد. این موزه زیبا و ارزشمند علاوه بر جذابیت‌های تاریخی و ریشه‌ای که دارد، محل برگزاری جشن‌ها و سمینارهای مختلف با حضور بزرگان دینی و فرهنگی ایران است. موزه هنرهای امام علی در زمینی به مساحت 1490 متر مربع در 4 طبقه ساخته شده‌ است.




معرفی قسمت‌های مختلف موزه هنرهای دینی امام علی

فضای نمایشگاهی، گالری، کتابخانه، سالن اجتماعات، بخش پژوهش و بخش مرمت از بخش‌های موزه هنرهای دینی امام علی (ع) هستند. اطلاعات بیش‌تر درباره بخش‌های موزه را در ادامه می‌خوانید:


فضای نمایشگاهی:

موزه هنرهای دینی امام علی فضاهای بسیار خوبی برای نمایش آثار دارد. تقریبا 1400 متر در 3 طبقه از این موزه برای به نمایش گذاشتن آثار هنرمندان در نظر گرفته‌ شده‌ است.


کتابخانه تخصصی:

100 متر از فضای موزه هنرهای دینی امام علی (ع) به کتابخانه این موزه اختصاص دارد. کتاب‌های هنری و دینی اصلی‌ترین بخش این کتابخانه را تشکیل می‌دهند.


کارگاه مرمت:

بدیهی است که آثاری که در موزه‌ها نگهداری می‌شوند، با توجه به قدمت بالا، نیاز به مرمت و مراقبت ویژه دارند. به این منظور بخش مرمت در هر موزه‌ای یکی از اساسی‌ترین بخش‌هاست.


کافه‌گالری:

اگر هوس استراحت‌کردن و نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه گرم به سرتان زد، به کافه‌گالری موزه هنرهای امام علی هم سری بزنید. علاوه بر استراحت‌کردن و تجدید انرژی هنرمندان و مراجعه‌کنندگان از این مکان برای گردهمایی‌های دوستانه و گفت‌وشنود درباره تحلیل آثار موزه هم استفاده می‌کنند.


ساعت بازدید از موزه هنرهای دینی امام علی

Photo Of Imam Ali Religious Arts Museum


موزه هنرهای دینی امام علی از جاهای دیدنی تهران و بازدید آن رایگان است. ساعت بازید این موزه از ساعت 9 تا 16 است. اگر علاقه‌مند به مسائل دینی هستید و بدتان نمی‌آید که هنر را از نگاه معنوی و عارفانه ببینید، به موزه هنرهای دینی امام علی سری بزنید. بدون‌‌تردید اوقات بسیار خوبی را در این موزه خواهید داشت.

نوشته های مشابه
دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز