بخش سفر و گردشگری در ماه اکتبر شاهد رشد 13.7 درصدی در معاملات بود
اخبار گردشگری

بخش سفر و گردشگری در ماه اکتبر شاهد رشد 13.7 درصدی در معاملات بود

الهه هراتی‌زاده
انتشار: 1399/08/28 | به‌روزرسانی: 1 سال پیش

زمان مطالعه: 2 دقیقه

بازدید: 522

اطلاعیه‌های مرتبط با سرمایه‌گذاری خطرپذیر، شراکت، ادغام و اکتساب، سرمایه‌گذاری خصوصی و اوراق قرضه در طول ماه اکتبر در مقایسه با ماه قبل افزایش و در همین حال پیشنهادات فروش سهام کاهش یافت.

در طول ماه اکتبر 2020، مجموعا 116 معامله در بخش سفر و گردشگری جهانی اعلام شده که بنا به گلوبال‌دیتا، شرکت پیشرو در زمینه تحلیل و بررسی داده‌ها، افزایش 13.7 درصدی را نسبت به 102 معامله اعلام شده در ماه گذشته نشان می‌دهد.

اروجیوتی بوز، تحلیلگر ارشد شرکت گلوبال‌دیتا، اظهار داشت: “اگرچه همه‌گیری کووید-19 شدیدترین ضربه را به این صنعت وارد کرده، اما بخش سفر و گردشگری موفق شد سیر نزولی خود در ماه گذشته را جبران کند. موفقیتی که در نتیجه افزایش تعداد معاملات در آمریکای شمالی و اروپا حاصل شد.”

اطلاعیه‌های مرتبط با سرمایه‌گذاری خطرپذیر، شراکت، ادغام و اکتساب، سرمایه‌گذاری خصوصی و اوراق قرضه در ماه اکتبر در مقایسه با ماه قبل افزایش و در همین حال پیشنهادات فروش سهام کاهش یافت.

بوز می‌افزاید: “تعداد معاملات در بازارهای مهمی مانند ایالات متحده، انگلستان، فرانسه و چین در طول ماه اکتبر نسبت به ماه قبل افزایش یافت، درحالی‌که هند، کره جنوبی و استرالیا سیر نزولی از خود نشان دادند و آلمان و کانادا همان روند سابق را حفظ کردند.”

منبع: Travel & tourism sector witnessed 13.7% growth in deal activity during October

مقالات مشابه
بازگشایی فرودگاه ها
بازگشایی ۶ فرودگاه کشور؛ ازسرگیری تدریجی پروازها
اولین جت اختصاصی ایران
اولین جت اختصاصی ایران با هواپیمایی طوس ایر
بهترین فرودگاه های جهان در سال 2025
بهترین فرودگاه های جهان در سال 2025
هواپیمایی دان وان ایر لاین
هواپیمایی دات وان؛ بازگشت بابک زنجانی به چرخه اقتصاد این بار از حوزه حمل‌ونقل هوایی
ثبت دیدگاه
⚠️ برای ثبت نظر لطفا vpn خود را خاموش کنید.
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز