اصطلاحات هتل
- ...
- ...
- تعداد کلمات
اصطلاحات هتل در نوع تخصصیاش بسیار گسترده است و شاید دانستن بعضی از آنها برای مهمانهای هتل لازم نباشد. اما بعضی دیگر بسیار کاربردی هستند و مهمان با آگاهی از این اصطلاحات و کاربردشان میتواند به مراتب اقامت بهتر و دلچسبتری داشته باشد. در این مقاله با ما همراه شوید تا هر آنچه از اصطلاحات و خدمات هتل را نمیدانید برایتان شرح دهیم.
اصطلاحات هتل در دل خود، خدماتی را دارند که خیلی از مسافران هتلها از آن بیخبرند. چرا که ممکن است بعضی از این اصطلاحات به گوششان هم نخورده باشد. بهعلاوه خیلی از خدمات و امکانات در هتل ارائه میشوند که بخاطر عدم آگاهی اکثر اوقات از آنها استفاده نکردهایم. هدف ما از نوشتن این مقاله این است که تمام اصطلاحات کاربردی هتل را برای شما عزیزان شرح دهیم تا در هنگام رزرو هتل با آگاهی و دانش کافی اتاق مورد نظر خود را رزرو کنید و از خدماتی که حق شماست، در هتل استفاده کنید.
لیستی از آنچه درباره اصطلاحات هتل در ادامه میخوانید:
- اصطلاحات هتل به انگلیسی
- انواع تخت در هتل
- نام پرسنل هتل
- اصطلاحات مربوط به خدمات پذیرایی در هتل
- انواع اتاقهای هتل
- اصطلاحات رزرو هتل
- مینی بار هتل چیست؟
- روم سرویس چیست؟
- خدمات خانهداری هتل چیست؟
- هتل های جهانگردی
اصطلاحات هتل به انگلیسی
در این قسمت مهمترین و پرکاربردترین اصطلاحات هتلداری را میخوانید:
چک این (Check-In)
چک این مشخص کننده ساعت ورود مهمان به هتل است. معمولا ساعت ورود به هتلها ساعت 14 است. دو اصطلاح دیگری که درباره چک این، زیاد استفاده میشود، ایرلی چک این (Early Chek-In) به معنی ورود زودتر از ساعت مقرر به هتل است که شامل پرداخت هزینهی مازاد میشود و لیت چک این (Late Check-In) به معنی دیرتر رسیدن به هتل است؛ یعنی به عنوان مثال ساعت ورود مهمان به هتل بعد از زمان مقرر برای چک این است و هتل موظف است تا لحظه ورود، اتاق را برای مهمان نگه دارد.
چک اوت هتل (Check-Out)
چک اوت هتل دقیقا برعکس چک این است. به ساعت خروج مهمان از هتل که روی واچر هتل هم درج میشود، چک اوت میگویند. ایرلی چک اوت (Early Check-Out) خروج مهمان قبل از ساعت مقرر و لیت چک اوت (Late Check-Out) خروج مهمان بعد از ساعت مقرر است. لیت چک اوت شامل پرداخت هزینهی مازاد میشود.
ایرلی برد (Early Bird)
یکی از جالبترین اصطلاحات رزرو هتل ایرلی برد است. فرض کنید قرار است در ماه (ماههای) آینده در هتلی اقامت بگیرید و تصمیمتان قطعی است، بنابراین چند ماه یا چند هفته زودتر اتاق خود را رزرو میکنید. در این موقعیتها میتوانید از ترفند ایرلی برد استفاده کنید و از هتل مورد نظرتان برای زودتر رزرو کردن اتاق، تخفیف بگیرید. احتمالا این سوال برایتان پیش میآید که دقیقا چند روز قبل از اقامت، باید اتاق رزرو کنید تا بتوانید از تخفیف ایرلی برد هتل استفاده کنید؟ در پاسخ باید بگوییم که این مساله کاملا به هتل مورد نظر شما بستگی دارد و تاریخ دقیقی ندارد. برخی هتلها ممکن است برای چند روز زودتر رزرو کردن هم، به مهمان تخفیف ایرلی برد بدهند.
انواع تخت در هتل
تختها در هتل به سه دسته تقسیم میشوند:
- تخت استاندارد: ابعاد تخت استاندارد مثل تختهای معمولی است.
- تخت کوئین: تخت کوئین از تخت استاندارد بزرگتر است. ابعاد تخت کوئین 160 در 200 سانتیمتر است.
- تخت کینگ: تخت کینگ معمولا بزرگترین تخت هتل است. ابعاد این تخت 180 در 200 سانتیمتر است.
سرویس اضافه در هتل (Extra Bed)
نفر اضافه، تخت اضافه یا سرویس اضافه در هتل یکی از آپشنهای بهدرد بخور هتل است. فرض کنید ظرفیت خالی هتل، نسبت به ظرفیت مورد نظر شما کمتر است و شما ترجیح میدهید در همین هتل اقامت بگیرید. اینجاست که میتوانید برای هر اتاق (در صورت انتخاب اتاقهایی که شامل نفر اضافه میشوند) از قابلیت سرویس اضافه استفاده کنید. امکانات سرویس اضافه در هتلها با هم متفاوت است. بعضی هتلها برای نفر اضافه مبل تختخواب شو، تخت فنری تاشو یا تختهای یک نفره معمولی در نظر میگیرند و بعضی دیگر سرویس خواب جداگانه (کفخواب) برای خوابیدن روی زمین در اختیار نفر اضافه قرار میدهند. برای استفاده از سرویس اضافه هتل نکات زیر را به یاد داشتهباشید:
- برای نفر اضافه هزینهای جداگانه از هزینه اتاق باید پرداخت کنید.
- نفر اضافه هم مثل سایرین باید تمام مدارک لازم برای اقامت در هتل را به پذیرش ارائه دهد.
- از نظر محرمیت نباید تضادی بین نفر اضافه با سایر مهمانهای اتاق وجود داشته باشد.
- اگر اتاقی دارای صبحانه رایگان (B.B) است، این سرویس برای نفر اضافه هم منظور خواهد شد.
درخواست بالش اضافه در هتل
معمولا هتلها تعداد قابل توجهی بالش دارند. اگر تمایل دارید بالش اضافه داشته باشید حتما با پرسنل هتل درخواست خود را مطرح کنید و از آنها بالش اضافه بگیرید.
نام پرسنل هتل
وقتی به عنوان مهمان هتل با نام پرسنل آشنا باشید، میتوانید راحتتر از خدماتی که قرار است به شما ارائه بدهند استفاده کنید. فرض کنید مهمان هتلی در خارج از کشور هستید و نیاز به کمک خدمتکار خانم (یا آقا) دارید. با دانستن اصطلاحی که برای خدمتکار در هتل تعریف شده به راحتی میتوانید او را احضار کنید. به علاوه اینکه با ادانستن اصطلاحات در واقع یک سر امکانات و خدمات را میشناسید که ممکن است قبل از این از آنها استفاده نکرده باشید
بل بوی (Bellboy)
در ورودی هتل بل بویها منتظرند تا به مهمانان برای حمل چمدانهایشان کمک کنند. در واقع وظیفه اصلی بل بوی یا بل من حمل چمدان است. اما بهطور کلی بل بویها وظایف دیگری هم دارند که عبارتند از:
- روزنامه بردن به اتاقهای هتل
- تحویل دادن گل یا پیغام به اتاق مهمان
- بردن کفش مهمان برای واکس زدن و تحویل آن درب اتاق مهمان
- کمک کردن به مهمانان هتل برای جابهجایی از اتاقی به اتاق دیگر
- کمک به پرسنل خانهداری برای حمل وسایل سنگین
پذیرش (Reception)
پذیرش یا رسپشن هتل وظایف مهمی دارد و میتوان گفت بیشترین ارتباط را با مهمانان هتل دارد. برخی از وظایف رسپشن هتل عبارتند از:
- معرفی اتاقها و شرح امکانات هتل به مهمان و هدایت او برای انتخاب اتاق مناسب
- پذیرش مهمان با روی باز و خوشآمدگویی در کمال ادب و احترام
- انجام کارهای ثبتی و اقدامات مربوط به رزرو اتاق برای مهمان
- دادن کلید یا کارت اتاق ورود به هتل به مسافر
- همکاری با سایر کارکنان هتل در جهت ارائه خدمات بهتر به مهمانان
- رسیدگی به امور مالی و پرداختی مسافر در بدو ورود و هنگام ترک هتل
- بررسی شکایات و پیشنهادات مهمانان
رزروشن یا رزرواسیون (Reservation)
این شخص در قسمت مربوط به ثبت رزروها کار میکند. کار او بیشتر در پشت صحنه است و معمولا مهمانها از طریق تلفن یا ایمیل با او در تماس هستند. رزرواسیون هتل نسبت به تعداد و نوع اتاقهای هتل، زمان پیک و غیر پیک، وضعیت اتاقهای هتل از نظر ظرفیت، آماده بودن اتاق برای پذیرش مهمان، قیمت اتاقها و بسیاری موارد دیگر، اشراف کامل دارد و بر اساس نرم افزارهایی که در اختیار دارد، اتاق را برای مهمان رزرو میکند و یک نسخه از رزرو نهایی را به پذیرش تحویل میدهد تا در هنگام ورود مهمان، تشریفات پذیرش او انجام شود.
در هتلهای کوچک ممکن است یک شخص هم وظیفه رسپشن و هم وظیفه رزرواسیون را برعهده داشته باشد، اما در هتلهای بزرگ، رزرواسیون یک شغل کاملا تخصصی است و مهارتهای مختص خودش را میخواهد.
علاوه بر موارد فوق بد نیست که با معادل انگلیسی پرسنل دیگر هتل که ممکن است به کمکشان نیاز داشته باشید را بدانید.
- خدمتکار مرد (Houseman)
- خدمتکار زن (Maid)
- متصدی پارک خودرو (Valet)
- نظافتچی یا خانهدار (Housekeeper)
اصطلاحات مربوط به خدمات پذیرایی در هتل
میزان و کیفیت پذیرایی در هتل کاملا بستگی به انتخاب شما دارد. در این قسمت دستهبندی انواع خدمات پذیرایی هتل را شرح میدهیم تا اگر با این واژهها روبهرو شدید یا جایی در واچر رزروتان با این اصطلاحات برخورد کردید، بدانید که چه خدماتی در انتظارتان است.
خدمات O.R
«OR» مخفف کلمه «Only Room» به معنی فقط اتاق است. همانطور که مشخص است خدمات پذیرایی (برای هیچکدام از وعدههای غذایی) برای این مورد تعریف نشده است.
خدمات B.B
«B.B» مخفف «Bed & Breakfast» است. با انتخاب این سرویس اقامت در هتل شامل رزرو اتاق + صبحانه رایگان میشود.
خدمات H.B
«H.B» مخفف «Half Board» است. احتمالا نمیدانید هافبرد به چه معنی است! باید بگوییم که مهمان در این سرویس علاوه بر وعده صبحانه، هر روز یک وعده غذای دیگر (ناهار یا شام) مهمان هتل است.
خدمات F.B
«F.B» مخفف «Full Board» است. مهمانانی که این سرویس را انتخاب میکنند. سه وعده صبحانه، ناهار و شام را خواهند داشت. بسته به شهر مقصد و انواع هتل، خدمات صبحانه، هافبرد و فولبرد میتواند شامل منوی باز یا منوی انتخابی و یا حتی به صورت بوفه باشد.
خدمات ALL
در خدمات ALL مهمان هتل علاوه بر سه وعده غذایی میان وعده و نوشیدنی هم دارند. سرویس ALL در بعضی هتلها ممکن است 24 ساعته نباشد.
خدمات UALL
فرق سرویسALL با UALL این است که خدمات UALL شبانهروزی هستند و مهمان در هر ساعتی از 24 ساعت شبانهروز که اراده کند میتواند از نوشیدنی، میان وعده و غذای هتل استفاده کند.
انواع اتاقهای هتل
کاملاً مشخص است که هدف از رزرو هتل، رزرو اتاق در آن هتل است. اما بهتر است پیش از اینکه تصمیم به رزرو بگیرید، با انواع اتاقها و واحدهای اقامتی هتل هم آشنا شوید. تنوع در نوع اتاق و امکانات آن بسیار بالاست؛ بعضی هتلها فقط اتاقهای استاندارد دو و سه تخته دارند و بعضی دگر انواع سوئیت و سوئیت آپارتمان و حتی اتاقهایی برای مهمانان خاص و برای اهداف خاص. بهعنوان مثال سوئیتهای دوبلکس بیشتر برای سفرهای خانوادگی رزرو میشود و «سوئیتهای هانیمون برای سفر ماه عسل» یا سالگرد ازدواج. در ادامه شما را با انواع اتاقها و واحدهای اقامتی هتلها آشنا میکنیم.
اتاق یک نفره (Single)
به اتاقهایی گفته میشود که دارای یک تخت یک نفره است و در زبان انگلیسی اختصاراً آن را با علامت (SGL) نشان میدهند. این اتاقها در زبان فارسی هم بیشتر «سینگل روم» گفته میشود و معمولا همه هتلهای استاندارد از این نوع اتاق دارند. در بعضی هتلها اتاق سینگل وجود ندارد اما در مواقع نیاز از اتاقهای دبل برای مهمانانی که تنها هستند، استفاده میشود.
اتاق دو نفره (Double/Twin)
معمولاً در هتلها اتاقهای دو نفرِ به دو شکل وجود دارد. دبل (Double) که شامل یک تخت دونفره است. ابعاد این تخت میتواند بزرگ یا کوچک باشد. نوع دیگری از این اتاقها Twin نامیده میشود به معنای دوقلو و از آن جهت که دو تخت دونفره جدا از هم دارد.
اتاق سه نفره (Triple)
این اتاقها دارای سه تخت هستند که نحوه قرارگیری آنان به این شکل است که یا دو تخت در کنار هم و یک تخت به شکل یکنفره قرار گرفته است، و یا هر سه تخت بهصورت جدا از یکدیگر قرار گرفتهاند و اختصاراً با علامت (TPL) نشان داده میشوند.
سوئيت (Suite)
سوئیتها انواعی از واحدهای اقامتی هستند که علاوه بر محل خواب، پذیرایی و یک آشپزخانه کوچک را در دل خود گنجاندهاند. البته این نکته را هم باید بدانید که ممکن است این پذیرایی در ابتدا، و محل خواب در انتهای اتاق باشد، با اینکه پذیرایی چند پلهای پایینتر از محل خواب و حمام قرار گرفته باشد که معمولا به آن دوبلکس (Duplex) هم گفته میشود. نکته مهم این است که وجود آشپزخانه در سوئیت دائمی نیست و ممکن است باشد، یا نباشد.
آپارتمان (Apartment)
این مدل اتاقها که دست کمی از یک منزل آپارتمانی ندارند، دارای پذیرایی، آشپزخانه و حمام مشترک هستند و همچنین یک، دو و یا سه اتاق خواب هم دارند. نحوه قرارگیری تختها اگر بهطور مثال آپارتمان دوخوابه باشد، به این شکل است که یک اتاق دارای یک تخت دونفره، و اتاق دیگر دارای دو تخت تکنفره است. همچنین این نکته را هم باید بدانید که در پذیرایی و یا اصطلاحاً هال این آپارتمانهای هتلی، به تعداد کافی میز و صندلی و مبل برای کسانی که در آن اقامت دارند، وجود دارد.
استودیو سوئیت (Studio)
آنچه در بدو ورود به این اتاق با آن مواجه میشوید، فضایی است که تعدادی مبل، کاناپه، صندلی و میز دارد. ضمن آنکه شاید آشپزخانهی کوچکی هم به انضمام حمام در آن مشاهده کنید. اما یکچیزی کم است و آن تختخواب است. اصلاً مگر ممکن است که اتاق یک هتل تخت خواب نداشته باشد؟ شاید بله و شاید نه؛ اما عجله نکنید.
این نوع اتاقها ویژگی بهخصوص دارند و آن این است که مبلها و کاناپهها این قابلیت رادارند که به تخت خواب شوند. آنهم با تمام آنچه از تختخواب انتظار دارید و توقع دارید که وجود داشته باشد. سوئیتهای استودیو بیشتر برای سفرهای کاری مورداستفاده قرار میگیرند. در طول روزبه دفتر کار تبدیل میشوند و در طول شب به اتاق خوب.
کانکتد روم (Connected Room)
این دست اتاقها مخصوص افرادی است که میخواهند در طول اقامتشان در هتل با در اختیار داشتن دو فضای مجزا، بدون آنکه نیاز باشد برای ارتباط با یکدیگر وارد راهروی هتل شوند، باهم در ارتباط باشند. احتمالاً متوجه شده باشید که چگونه اتاقی است. این اتاقها ویژگی جالبی دارند و آن این است که شما با در اختیار داشتن دو اتاق کاملا مجزا، بدون آنکه نیاز باشد وارد راهروی هتل شوید با هم در ارتباط باشید. مثلاً برای یک خانواده چهارنفره این امکان وجود دارد تا پدر و مادر در یک اتاق و فرزندان آنها در اتاقی دیگر باشند، اما در عین حال با یکدیگر در ارتباط باشند. ارتباط بین دو اتاق با یک در از داخل اتاقها به هم صورت میگیرد.
اتاق چهار نفره یا Quad
همانطور که از نامش پیداست، اتاقهای Quad برای اقامت 4 نفر طراحی شدهاند. استاندارد این است که این اتاقها دارای 2 تخت 2 نفره باشند. الزاما نباید دو تخت کنار هم باشند و ممکن است در اتاقهای چهارنفره تختخوابهای دونفره روی هم (به سبک خوابگاه) ببینید.
اتاق دلوکس چیست؟
اتاق دلوکس یک اتاق مجلل است. در اتاقهای دلوکس تجربه اقامت در اتاقی دنج و راحت ولی در عین حال لوکس و لاکچری را خواهید داشت. اتاقهای دلوکس از لحاظ مساحت، ویو، مکان و دکوراسیون داخلی در اعیانیترین سطح از اتاقهای هر هتل قرار دارند.
اتاق کابانا چیست؟
کابانا (Cabana) شاید جالبترین و جذابترین نوع اتاق در یک هتل همین باشد. اتاقی که نیاز نباشد به خاطر رسیدن به آن از آسانسور یا پله استفاده کنید. و علاوه بر آن به استخر هتل دسترسی داشته باشد!. این نوع اتاق در طبقه هم کف ساخته میشود و پنجره آن بهسوی محوطه هتل باز میشود و به استخر هتل دسترسی پیدا میکند.
سوئیتهای کابانا بیشتر در شهرهای ساحلی و هتلهای تفریحی ساخته میشوند. در این هتلها فضایی برای تعویض لباس هم در نظر گرفته میشود که تقریبا شبیه به همان اتاق پرو در بازار پوشاک است. مهمترین مشخصه اتاق کابانا مشرف بودن آن به یک منبع آبی مثل دریا یا استخر است. پس اگر در دستهبندی هتل به اتاقی با این نام برخوردید بدانید که قطعا یک ویو زیبا با دسترسی راحت به استخر یا دریا در این اتاق خواهید داشت.
اتاق مخصوص توان یابان (Accessible Room / Disabled Room)
بر اساس استاندارد بهتر است هتلها، اتاقهایی را برای استفاده راحت توانیابان و معلولان داشته باشند. تا هم تبعیض از بین برود و هم توانیابان بتوانند مانند سایرین از خدمات هتلها به راحتی و بدون دردسر استفاده کنند. طراحی این اتاقها بهگونهای است که افرادی که دارای معلولیت هستند برای استفاده از امکانات اتاق مشکلی نداشته باشند.
فیستا سوئيت (Fiesta Suite)
رمانتیکترین اتاقی که یک هتل میتواند داشته باشد، همین است. فیستا سوئیت اتاقی است برای افرادی که تازه قرار است زندگی مشترکشان را آغاز کنند. این اتاقها معمولاً در هتلهایی وجود دارد که سالن عروسی دارند و پس از پایان مراسم عروسی، برای استراحت و خواب در اختیار عروس و داماد قرار میگیرد. البته هزینه این اتاقها را معمولاً با هزینهی مراسم عروسی در نظر میگیرند. هرچه باشد، اتاقی است که میتواند زندگی رؤیایی یک زوج جوان را به نحوی تکرار نشدنی آغاز کند. در بعضی هتلها اتاقی به نام هانی مون هم برای سفرهای ماهعسل و سالگرد ازدواج در نظر گرفته میشود.
اصطلاحات رزرو هتل
یکی از موضوعاتی که همیشه در هنگام سفر از جمله چالشهای سفر بهحساب میآید، مسئلهی رزرو هتل و محل اقامت است. بسیاری از افراد و چهبسا خود ما زمانی که به مقصد میرسیم، به فکر رزرو هتل و یا محل اقامت میافتیم. اما غیر از این راه دیگری برای رزرو هتل وجود دارد و آن، رزرو بهصورت آنلاین است.
رزرو آنلاین هتل
اگر بگوییم راحتترین راه و چهبسا بهترین راه برای رزرو هتل «رزرو آنلاین» است، اغراق نکردهایم. چراکه رزرو آنلاین هتل مزیتها و ویژگیهایی دارد که رزرو حضوری فاقد آن است. در این روش شما با مراجعه به سایتهای رزرواسیون هتل، تمام مراحل رزرو خود را به صورت اینترنتی انجام میدهید و از حضور فیزیکی در دفاتر خدمات مسافرتی بینیاز میشوید. پیشنهاد میکنیم رزرو آنلاین هتل را از سایتهای معتبر انجام دهید.
واچر هتل
واچر سند رزرو شماست؛ سندی که نشان میدهد شما برای مدت مشخص، اتاقی را در هتلی رزرو کردهاید. درباره واچر هتل اینجا بیشتربخوانید!
مینی بار هتل چیست؟
مینی بار هتل یکی از امکاناتی است که برای اتاقهای هتل یا کشتی در نظر گرفته میشود. مینی بار معمولا یک یخچال کوچک است که بسته به ستاره هتل، سخاوت مدیر هتل و کیفیت خدماتی که آن هتل ارائه میدهد، شامل چند نوشیدنی خنک، آب معدنی و خشکبار بستهبندی شده و شکلات میشود.
مینی بار هتل هزینه دارد؟
بله؛ استفاده از مینی بار هتل شامل هزینه میشود. در هر اتاق لیستی از اقلام موجود در یخچال مینی بار به همراه هزینهی آنها قرار دارد. موجودی مینی بار هر روز چک میشود و قابل شارژ شدن است. جالب است بدانید که معمولا اقلامی که در مینی بار هتل برای استفاده مهمان قرار داده میشوند، گران هستند! مثلا اگر نوشیدنی که در یخچال هتل است را بخواهید از فروشگاه تهیه کنید، احتمالا با قیمت پایینتری میتوانید آن را بخرید. این گرانی هم بیدلیل نیست. در مینی بار اتاق هتل دسترسی به مواد غذایی بسیار راحت است. در واقع شما هزینه در دسترس بودن آن نوشیدنی را هم میپردازید. جالب است بدانید که هتلها برای فروش بیشتر اقلام مینی بار، گاها آن را در محدودهی دید مهمان میگذارند. مثلا بطری آب را کنار تخت میگذارند تا مسافر سریعتر و راحتتر از آن استفاده کند. در بعضی هتلها برخی اقلام مثل چای کیسهای، نسکافه، شکر و بطری آبمعدنی رایگان است ولی اقلام موجود در یخچال، شامل پرداخت هزینه میشود. در واقع رایگان بودن یا نبودن مینی بار کاملا به سیاستهای هتل و شهر مقصد بستگی دارد.
روم سرویس چیست؟
روم سرویس یا (In-Room Dining) مربوط به سرو غذا در اتاق است. اگر مهمان به جای صرف غذا در غذاخوری یا رستوران هتل، ترجیح دهد وعده غذایی یا میان وعده خود را در اتاق تحویل بگیرد، با استفاده از خدمات روم سرویس هتل این امکان برای او فراهم است.
خدمات خانهداری هتل چیست؟
مرتب کردن اتاق هتل، تعویض ملحفهها، روبالشی، حولهها و نظافت از جمله کارهایی است که اصطلاحا خدمات خانهداری (Housekeeping Services) هتل نام میگیرند. این خدمات زمانی انجام میشود که مسافر خارج اتاق باشد. پرسنل خانهداری علاوه بر برق انداختن اتاق، زبالهها را جمع کرده و به بیرون منتقل میکنند و اقلامی مثل صابون و شامپو که استفاده شدهاند را جایگزین یا اصطلاحا شارژ میکنند.
اجازه ورود به اتاق برای نظافت
درست است که نظافت اتاق از خدمات روزانه هتل محسوب میشود اما تا زمانی که مسافر اجازه ورود به اتاق ندهد، پرسنل خانهداری به هیچوجه اجازه ندارند برای نظافت وارد اتاق مسافر شوند. نکته مهم در این رابطه استفاده از کارت (کارتهایی) است که معمولا پشت در اتاق قرار داده میشوند. معمولا در اکثر هتلها یک کارت پشت در است که یک روی آن عبارت «Pleas Clean My Room» به معنی درخواست تمیز کردن اتاق و روی دیگر آن، عبارت «Do Not Disturb» به معنی مزاحم نشوید نوشته شده است. کارت مزاحم نشوید برای وقتهایی است که در حال استراحت هستید یا به هر دلیلی ترجیح میدهید پرسنل هتل در اتاق شما را نزنند.
هتل های جهانگردی
هتلهای جهانگردی، مجتمعهای گردشگری نمونهای از انواع هتل هستند که شاید در نگاه اول، شباهت به تعریفی که از هتل در ذهنمان داریم، نداشته باشند. در این قسمت از مقاله سعی داریم شما را با این نوع از هتلها و خدماتی که ارائه میدهند آشنا کنیم.
هتلهای جهانگردی چه ویژگیهایی دارند؟
هتلهای جهانگردی معمولا از سوئیتهای دو یا چند نفره تشکیل شدهاند. این هتلها عمدتا در فضایی با حیاطهای بزرگ و مفرح ساخته میشوند. در اکثر موارد یک طبقه و ویلایی هستند و فضای سبز خوبی دارند.
خدمات هتلهای جهانگردی
در هتلهای جهانگردی بر اساس امکانات هتل ممکن است خدمات متفاوتی دریافت کنید. مثلا بعضی از این هتلها سالن غذاخوری و رستوران دارند و شما میتوانید برای وعدههای غذایی مهمان هتل باشید. بعضی دیگر اما بهجای رستوران در هر سوئیت اجاق گاز و سینک و تجهیزات پختوپز قرار دادهاند تا مسافر مثل خانه خودش در هتل راحت باشد و غذای خانگی بخورد.
سوئیتها و سرویس خواب در هتلهای جانگردی از لحاظ تمیزی و رعایت بهداشت، کیفیت بالایی دارند و میتوان گفت؛ در مقایسه با هزینهای که برای اقامت در این هتلها پرداخت میکنید خدمات و تجهیزات خوبی در اختیارتان قرار داده میشود. معمولا اکثر شهرها هتل جهانگردی دارند. با جستجو نام شهر مورد نظرتان در سایت رزرو اینترنتی هتل یوتراوز میتوانید بهصورت آنلاین در هتل مورد نظرتان اتاق رزرو کنید.
امیدواریم آنچه درباره اصطلاحات هتل در این مقاله خواندید، برایتان مفید باشد و اگر برای اولینبار مهمان هتلی میشوید بتوانید به راحتی و بدون دردسر با پرسنل هتل ارتباط برقرار کنید و از خدمات استفاده کنید. ما در صفحه دیگری از همین مجله، مقالهای با عنوان «نکات سفر با هواپیما» تهیه کردهایم که اگر تابحال آن را نخواندهاید، الان بهترین فرصت است! در این مقاله هر آنچه درباره سفر با هواپیما نمیدانید گنجانده شده است.