ورود
Hosseinieh Ershad

حسینیه ارشاد تهران

زمان برای مطالعه 3 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

حسینه ارشاد تهران نامی‌ست که برای اکثر ما آشناست. در این نوشته البته ماجرا فرق دارد. قرار است حسینیه تهران را از نگاه گردشگری و ارزش تاریخی که دارد ببینیم. امروز با یومگ همراه شوید و همه‌چیز درباره پیشینه حسینیه ارشاد و بنیانگذاران آن را در مطلب زیر بخوانید.

حسینیه ارشاد شاید جزو لیست جاهای دیدنی تهران به نظر نیاید اما واقعیت اینجاست که این بنا، اثر معمار معروف ارمنی تبار «اوژن آفتاندلیانس» است که بناهای معروفی همچون تالار وحدت، کاخ سعدآباد، کاخ و پارک نیاوران و تالار فرهنگ را نیز ساخته‌ است. پیشنهاد ما برایتان این است که در بازدید بعدیتان از حسینیه ارشاد، به زیبایی و جزئیات معماری آن دقت بیش‌تری بکنید. قطعا با در اختیار داشتن مطالبی که درباره این حسینیه در ادامه می‌خوانید، بازدید دل‌چسبی خواهد شد!

فهرستی از آنچه درباره حسینیه ارشاد تهران در این نوشته می‌خوانید:


حسینیه ارشاد کجای تهران است؟ (آدرس + نقشه)

  • آدرس: تهران، خیابان شریعتی

 Hosseinieh Ershad In Tehran

در تاریخچه حسینیه ارشاد تهران نام چند نفر به عنوان موسس و بنیانگذار آمده‌ است. محمد همایون، ناصر میناچی، عبدالحسین علی آبادی کسانی هستند که از آن‌ها به نام بنیانگذاران این حسینیه یاد شده‌ است. حسینیه ارشاد تهران در سال 1346 شمسی، در زمینی به مساحت دو هزار متر مربع ساخته شد. البته در سال 1359 با خرید زمینی به وسعت دو هزار متر مربع متراژ حسینیه ارشاد بیش‌تر شد. (موقعیت مکانی روی نقشه 👇).





معماری حسینیه ارشاد تهران

Architecture of Hosseinieh Ershad

به نمای بیرونی و طراحی داخلی حسینیه ارشاد که نگاه کنید، متوجه تفاوتی که این بنا با مساجد، تکایا و حسینیه‌های معمولی دارد، خواهید شد. در واقع در زمان طراحی این حسینیه هدف ایجاد یک مکان مدرن‌تر نسبت به موارد مشابه بوده‌ است. خوشبختانه معمار ارمنی تبار حسینیه ارشاد تهران «اوژن آفتاندلیانس» بهترین انتخاب برای تحقق این هدف بود. او به زیبایی حسینیه تهران را طراحی و اجرا کرد.
جالب است بدانید که در معماری خیره‌کننده حسینیه ارشاد تهران، رد پای معماران معروف دیگری هم به چشم می‌خورد. بزرگانی مثل: علی برگی جانی، اکبر زحمتکش، احمد فلاح و محمود ساعت ساز. به همت این بزرگان، حتی در کوچکترین جزییات بنا حسینیه تهران هم می‌توان ظرافت و دقت عمل را دید.


کتابخانه حسینیه ارشاد تهران

 Hosseinieh Ershad Tehran

یکی از مهم‌ترین بخش‌های حسینیه ارشاد که حتما باید به آن سری بزنید؛ کتابخانه است. در کتابخانه حسینیه ارشاد تهران می‌توانید کتاب‌های ارزشمندی با موضوعات: فلسفه، علوم اجتماعی، علوم طبیعی و ریاضیات، زبان، فناوری، ادبیات، تاریخ، جغرافیا، علوم کامپیوتر و ... پیدا کنید و امانت بگیرید.

در حسینیه ارشاد از سال 1390 به‌منظور استفاده آسان‌تر و سریع‌تر از منابع کتابخانه، اقدام جدیدی با نام کتابخانه دیجیتال صورت گرفته است. این کتابخانه دارای 4000 مدرک دیجیتال است و امکان جالبی که در آن برای اعضا فراهم است، جستجو در کتابخانه و مرور 10 صفحه اول کتاب مورد نظر است. در کتابخانه دیجیتال حسینیه ارشاد، همانند کتابخانه‌های سنتی امکان امانت گرفتن کتاب‌ها وجود دارد اما دانلود فایل کتاب‌ها امکان‌پذیر نیست. با مراجعه به آدرس http://www.hepl.ir/UI/Forms/SignIn.aspx می‌توانید بصورت رایگان عضو این کتابخانه شوید.


نزدیک‌ترین مترو به حسینیه ارشاد تهران

اگر با مترو قصد رفتن به حسینیه ارشاد را دارید، در ایستگاه شریعتی که نزدیک‌ترین ایستگاه به حسینیه ارشاد است، از مترو پیاده شوید. بعد از پیاده‌شدن از مترو سوار اتوبوس شوید و در ایستگاه اتوبوس حسینیه ارشاد پیاده شوید. با کمی پیاده‌روی به مقصد می‌رسید.

نوشته های مشابه
دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز