بلیط هواپیما برای کودکان
- ...
- ...
- تعداد کلمات
بلیط هواپیما برای کودکان چه فرقی با بزرگسالان دارد؟ چطور میتوانید به همراه کودک نوزاد خود، یک سفر هوایی راحت و بی دردسر را تجربه کنید؟ هزینه بلیط هواپیما برای کودکان چند است؟ پاسخ به این سوالات به همراه بررسی تمام جوانب خرید بلیط برای کودکان، مواردی است که در این مقاله میخوانید.
خرید اینترنتی بلیط هواپیما برای کودکان ویژگیهایی دارد که با بلیطهای معمولی متفاوت است. اول از همه این را بگوییم که، در دستهبندی که ایرلاینها دارند، معمولا بچهها از سنین 0 تا 2 سالگی نوزاد و از 2 تا 12 سالگی کودک تلقی میشوند. هزینه بلیط و خدمات هم برای نوزادان و کودکان با هم متفاوت است. مثلا در بعضی از انواع هواپیما در ایرلاینهای مختلف، غذا در هواپیما برای کودکان با تزیینات کودکانه و رنگی سرو میشود. همراه ما باشید تا صفر تا 100 تهیه بلیط برای کودکان را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
لیستی از آنچه درباره بلیط هواپیما برای کودکان میخوانید:
- هزینه بلیط کودک در هواپیما چقدر است؟
- صندلی کودک در هواپیما
- گوش درد نوزاد در هواپیما
- فرستادن کودک تنها با هواپیما
- غذای کودک در هواپیما
- بردن کالسکه در هواپیما
هزینه بلیط کودک در هواپیما چقدر است؟
همانطور که انتظار دارید قیمت بلیط هواپیما کودکان با بزرگسالان فرق دارد. اکثر ایرلاینها قیمت بلیط را برای کودکان 2 تا 12 سال بهصورت نیمبها محاسبه میکنند. به این نکته توجه داشته باشید که خرید صندلی برای کودک شما سلیقهای نیست! یعنی اگر ترجیحتان این است که تا انتهای پرواز کودکتان را روی پای خود بنشانید و صندلی جداگانه رزرو نکنید، از لحاظ قانونی مجاز نیستید. طبق قوانین پرواز کودکان بالای 2 سال حتما باید صندلی جداگانه داشته باشند. فقط در صورتی میتوانید برای کودک خود صندلی رزرو نکنید که کمتر از 2 سال سن داشته باشد. بلیط هواپیما برای کودکان زیر 2 سال بدون خرید صندلی است و فقط شما مبلغی جزئی (حدود 10 درصد از قیمت بلیط بزرگسال) پرداخت خواهید کرد که صرف انجام اموری مثل عوارض و... خواهد شد.
صندلی کودک در هواپیما
در مقاله «شرایط انتخاب صندلی هواپیما» میتوانید تمام اطلاعات مربوط به صندلی کودکان در هواپیما را بخوانید.
گوش درد نوزاد در هواپیما
گوش درد یکی از شایعترین اتفاقاتی است که ممکن است در طول پرواز برای نوزادان پیش بیاید. البته بزرگسالان هم در طول پرواز ممکن است گوش درد بگیرند اما این عارضه در کودکان و مخصوصا نوزادان به مراتب بیشتر از بزرگسالان رخ میدهد. اصلیترین دلیلش هم فشار هوا در طول پرواز است. بنابراین اگر در طول مسیر نوزادتان شروع به گریه کرد و هیچ دلیلی برای آن پیدا نکردید، احتمالا گوش درد امانش را بریده است. سعی کنید تا حد امکان از اقدامات خودسرانه در طول پرواز خودداری کنید. مثلا دارو دادن به نوزاد بدون مشورت پزشک آن هم در طول پرواز واقعا کار عاقلانهای نیست.
یکی از بهترین و آسانترین راههایی که به بهبود گوش درد کودک در هواپیما کمک زیادی میکند، شیر خوردن است. البته شیر خوردن همراه با مکیدن. از راه سینه مادر یا با شیشه شیر. عمل مکیدن فشار هوای داخل گوش نوزاد را کمتر میکند و باعث میشود دردش کمتر شود. راه دیگر گریه کردن است! با وجود اینکه گریه کودک برای سایر مسافران آزاردهنده است اما خوب است بدانید با گریهکردن دردش کمی آرامتر میشود.
فرستادن کودک تنها با هواپیما
در بعضی شرایط که اتفاقات و پیشآمدهای ناخواسته به وجود میآید، ممکن است مجبور شوید کودک خود را بدون همراه به شهر یا کشور دیگری بفرستید. یکی از بهترین و امنترین راههای سفر برای کودک شما پرواز با هواپیماست.
آیا کودکان تنها میتوانند سوار هواپیما شوند؟
بله، کودکان 5 تا 12 سال اجازه سوار شدن به هواپیما بدون همراه را دارند. البته تنها در صورتی که تمام قوانین و شرایط مربوطه را رعایت کنند. کودکی که تنها سفر میکند باید مدارک شناسایی کامل (شناسنامه، رضایتنامه والد یا قیم رسمی) به همراه داشته باشد. علاوه بر آن قبل از پرواز، فرم مخصوصی در اختیار همراهان کودک قرار داده میشود که باید با دقت تکمیل شود. نکته دیگر این است که حتما در مقصد یکی از والدین یا قیم رسمی کودک میتواند او را تحویل بگیرید.
در طول پرواز هم کودک دلبند شما به یکی از خدمه پرواز سپرده میشود. کسی که مسئولیت کودک را به عهده میگیرد تا پایان سفر همراه کودک است تا در صورت نیاز به او کمک کند.
هزینه بلیط هواپیما برای کودک بدون همراه
پیشتر گفتیم که برای خرید بلیط هواپیما برای کودکان نصف هزینه بلیط بزرگسالان پرداخت میشود. اما اگر قرار است کودک تنها سفر کند لازم است هزینه کامل خرید بلیط را بپردازید.
توصیههای مهم برای سفر کودک بدون همراه با هواپیما
برای اینکه کودکتان در طول مسیر اذیت نشود، خیلی احساس تنهایی نکند و ایمن به مقصد برسد بهتر است این نکات را رعایت کنید.
- در صورت امکان، پرواز کودکتان را در ساعات اولیه روز انتخاب کنید. با این کار او در طول سفر میتواند از پنجره هواپیما مناظر بیرون را ببیند.
- اگر فرزند شما گوشی موبایل ندارد، بهتر است قبل از پرواز او را با نحوه کار کردن با موبایل آشنا کنید تا بتواند آن را همراه خود داشته باشد و در صورت نیاز با شما در ارتباط باشد.
- یادتان نرود که مطابق با میل و علاقه فرزندتان، سرگرمیهای جذاب برای او در نظر بگیرید تا در طول پرواز سرگرم شود و گذر زمان را حس نکند.
- یک لباس راحت و مناسب برای کودک خود انتخاب کنید.
- لیستی از اطلاعات لازم (شماره تماسها و اسامی) برای کودک خود تهیه کنید و یک نسخه آن را داخل کیف او و نسخه دیگر را در جیب لباسش بگذارید.
- مطمئن شوید که کودکان برنامه سفر و کارهایی که باید در مسیر و فرودگاه مقصد انجام دهد را به خوبی متوجه شده باشد.
غذای کودک در هواپیما
ایرلاینهای مختلف برای اینکه رضایت مسافران را جلب کنند از تمام تکنیکها استفاده میکنند. یکی از این موارد، غذای کودک در هواپیماست. آنها با اهمیت دادن به کودکان و در نظر گرفتن خدمات ویژه و امتیازاتی مثل هدیه دادن به کودکان، مشتری مداری را به حد اعلا میرسانند تا مسافر را مجاب کنند که در سفرهای بعدی هم همین ایرلاین را برای پرواز انتخاب کند. غذای کودکان در هواپیما بر حسب نیاز و سلیقه آنها آماده میشود. مثلا بعضی ایرلاینها برای نوزادان میوه له شده و پوره سرو میکنند یا برای کودکان بزرگتر خوراکیهای مفیدی مثل سبزیجات و گوشت را در اشکال کودکانه تزیین میکنند و در ظرفهای رنگی قرار میدهند تا برای کودکان جذاب باشد و آنها را به غذا خوردن ترغیب کند. این ریزهکاریها همیشه جواب میدهد خصوصا در پرواز طولانی با بچه که باعث ایجاد تنوع و سرگرمی برای او میشود.
بردن کالسکه در هواپیما
نوزاد از چند ماهگی میتواند سوار هواپیما شود؟ احتمالا این یک سوال مهم برای شماست. در پاسخ باید بگوییم که بهتر است بعد از اینکه حداقل 1 سالونیم از تولد فرزندتان گذشت، او را در جمع شلوغی مثل هواپیما قرار بدهید. بعد از آن هم تا مدتی احتمالا نوزاد شما برای حمل راحتتر نیاز به کالسکه دارد. پس بهتر است در سفر، برای سهولت حمل فرزند دلبندتان کالسکهاش را همراه خود ببرید. بردن کالسکه در هواپیما موردی ندارد یعنی جزو اجناس ممنوعه در هواپیما نیست. اما معمولا اکثر ایرلاینها از شما میخواهند که آن را همراه خود به داخل کابین نبرید و با چمدانهای خود به قسمت بار هواپیما تحویل دهید. البته برخی ایرلاینها هم اجازه ورود کالسکه به داخل کابین را میدهند اما باید ابعاد آن مطابق با ابعاد تعریف شده توسط ایرلاین باشد. در نهایت این مورد بستگی به قوانین ایرلاین مورد نظر شما دارد.