محله کائیت هانه استانبول
- ...
- ...
- تعداد کلمات
استانبول شهری دیدنی و همهچیز تمام است. برای تایید این جمله نیازی نیست که حتما به استانبول سفر کرده یا در محلههای آن قدم زده باشید، زیباییهای این شهر از عکسها و فیلمهای آن هم مشخص میشود. در گشتوگذار در محلههای استانبول، اینبار قرعه به نام محله کائیت هانه استانبول افتاده است، پس برای درک بهتر از زیباییهای این شهر، با ما تا انتهای این مقاله از یومگ همراه شوید.
محله کائیت هانه استانبول یکی از بهترین محلههای استانبول است که در قسمت اروپایی قرار گرفته و روزهای پرفرازونشیبی را پشتسر گذاشته است. در قرن هفدهم کائیت هانه محل تفریح و شکار سلاطین عثمانی بوده و اکنون به لطف پروژههای عمرانی وسیع و خطوط حملونقل گسترده، به قطب سرمایهگذاری املاک و مستغلات استانبول تبدیل شده است. در ادامه برایتان از محله کائیت هانه استانبول، نحوه دسترسی و جاهای دیدنی آن میگوییم.
آنچه که در این مقاله از محله کائیت هانه استانبول میخوانید:
- محله کائیت هانه استانبول کجاست؟
- نحوه دسترسی به محله کائیت هانه استانبول
- تاریخچه محله کائیت هانه استانبول
- جاهای دیدنی محله کائیت هانه استانبول
محله کائیت هانه استانبول کجاست؟
محله کائیت هانه از شمال با منطقه ساریر، از جنوبشرق با محله بشیکتاش و شیشلی، از جنوبغرب با محله بیاوغلو و از غرب با منطقه ایوبسلطان همسایه است. این محله تا سال 1987 روستای کوچک و خوشآبوهوایی در منطقه شیشلی به حساب میآمد و بعد از تجزیه شیشلی، به محلهای مستقل تبدیل شد. کائیت هانه سه منطقه بزرگ و معروف به نام سیرانتپه، حمیدیه و طلعتپاشا دارد و وجود 21 بیمارستان و 50 مدرسه، آنجا را به منطقهای ایدهآل برای زندگی تبدیل کرده است.
نقشه محله کائیت هانه استانبول 👇
نحوه دسترسی به محله کائیت هانه استانبول
اگر نحوه دسترسی به محله کائیت هانه استانبول برایتان دغدغه است، باید این مژده را بدهیم که با وجود اتوبانهای E5 و TEM که از شمال و جنوب این منطقه میگذرند، دسترسی به آن بسیار آسان میشود. با اینحال برای درک بهتر نحوه دسترسی، ما مبدا شما را میدان تکسیم درنظرمیگیریم و برایتان سه پیشنهاد داریم:
تاکسی: اگر میخواهید در کوتاهترین زمان مسیر 8 کیلومتری میدان تکسیم تا کائیت هانه را طی کنید، استفاده از تاکسی بهترین گزینه است. در میدان تکسیم که سوار تاکسی شوید 16 دقیقه بعد در کائیت هانه خواهید بود.
مترو: با مترو میتوانید در عرض 27 دقیقه به محله کائیت هانه برسید. فقط کافیست در ایستگاه Taksim Tünel سوار خط 46T شده و بعد از طی 14 ایستگاه در Vatan Caddesi پیاده شوید. از آنجا تا محله کائیت هانه فقط 500 متر فاصله است.
سومین گزینه پیشنهادی ما، قدمزدن از میدان تکسیم تا محله کائیت هانه است. هرچند ممکن است این مسیر یکساعته بیشتر از اینها طول بکشد، اما به نظر ما ارزشش را دارد. شهر استانبول و کوچهپسکوچههای آن پر از زیبایی و شگفتیست، طوری که میتوانیم با اطمینان بگوییم که حین پیادهروی تا کائیت هانه بهقدری محو زیباییهای مسیر میشوید که حساب زمان از دستتان درمیرود.
تاریخچه محله کائیت هانه استانبول
اگر بخواهیم از گذشته پرفرازونشیب محله کائیت هانه استانبول بگوییم باید اول به موقعیت جغرافیایی آن اشاره کنیم. نزدیکبودن به دریای مرمره و خلیج شاخ طلایی، این منطقه را در گذشته بسیار محبوب و پررونق کرده بوده و زمینهای سرسبز و وسیع آن، بهترین مکان برای شکار و تفریح سلاطین عثمانی به حساب میآمده است. اگر نگاهی به کتابها و اسناد تاریخی ترکیه بیندازید، میبینید که به پرورش گلهای لاله در محله کائیت هانه اشاره شده و روایتهای بسیاری هم در وصف رودخانههایش نوشته شده است. اما افسوس که عمر روزهای طلایی این محله با شورشهای منطقهای در قرن نوزده و اوایل قرن بیستم بهسرآمد، کاخها و عمارتهای تابستانی آن نابود شد و تا 100 سال کسی در کائیت هانه زندگی نکرد.
این وضعیت دلخراش تا اوایل قرن 20ام ادامه داشت تا اینکه انقلاب صنعتی، ساخت اولین کارخانهها از جمله کارخانههای غلات و کاغذ در منطقه کائیت هانه را موجب شد و به مرور کارگران و مهاجران بسیاری برای کار در این کارخانهها به این منطقه نقلمکان کردند. جالب است بدانید که نام کائیت هانه در ترکی به معنای خانه کاغذ است و این اسم به دلیل وجود همین کارخانه روی این منطقه گذاشته شده است.
حالا محله کائیت هانه به عنوان یکی از بهترین و معروفترین محلههای استانبول شناخته میشود و پروژههای بزرگ عمرانی، بزرگراهها، خطوط حملونقل و برجهای تجاری و مسکونی آن شهرتی جهانی دارد.
جاهای دیدنی محله کائیت هانه استانبول
بیایید همین اول سنگهایمان را وا بکنیم و بگوییم که محله کائیت هانه به اندازه محلههای دیگر استانبول جاهای دیدنی خاص و منحصربهفردی ندارد. در واقع این محله مکانی آرام و زیبا برای زندگی و تجارت است و به لطف امکانات رفاهی متعدد، خطوط گسترده مترو و همسایگی با محلههای معروفی مثل شیشلی روزبهروز بر تعداد جمعیت، ساختمانها و برجهای مسکونی و تجاری آن افزوده میشود. با ما در ادامه مقاله همراه باشید تا از جاذبههای این محله بیشتر بگوییم.
مسجد سعدآباد (Sadabad Mosque)
مسجد سعدآباد که به مسجد عزیزیه هم شناخته میشود در سال 1863 و به دستور سلطان عبدالعزیز ساخته شده و معماری آن الهام گرفته از غرب است. هرچند مسجد سعدآباد در جنگ جهانی دوم آسیب فراوانی دید، گنبد و مناره آن تخریب شد، درها و پنجرههایش به غارت رفت و شیشههایش شکست، اما در سال 1998 شهردار استانبول آن را مرمت و بازسازی کرد. بسیاری معماری این مسجد را شبیه به مسجد اورتاکوی میدانند و همین مساله بازدید از آن را هیجانانگیزتر میکند!
موزه کائیت هانه (Kağıthane City Museum)
ساختمان موزه کائیت هانه قبلا متعلق به مدرسهای به نام سیبیان بوده که در اثر جنگ جهانی دوم تا مدتها تحت اشغال بوده است. بعد از مستقلشدن کائیت هانه، این ساختمان هم مثل بناهای دیگر مرمت و بازسازی شده و اکنون به عنوان موزه شناخته میشود. اگر به دانستن تاریخ و خواندن سرگذشت آدمها علاقه دارید، توصیه میکنیم در بازدید از محله کائیت هانه حتما از این موزه دیدن کنید تا به کمک عکسها و مستندات تاریخی آنجا در مورد پیشینه ترکیه بیشتر بدانید.
مرکز خرید AXIS
یکی از معروفترین مراکز خرید محله کائیت هانه استانبول Axis Avm است. این مرکز خرید با وجود فروشگاههای برند و ارزانقیمت و همینطور محل بازی کودکان، یک سروگردن از دیگر مراکز این محله بالاتر است! پیشنهاد میکنیم که حتما سری به آنجا بزنید چون مطئنیم که دست خالی از آن بیرون نمیآیید.
کلام آخر
محله کائیت هانه استانبول پیشینه جالب و پرفرازونشیبی داشته و تا مدتها محلی برای زندگی کارگران و طبقه ضعیف جامعه بوده است. اما اگر امروز در این محله قدم بزنید بزرگراهها، برجها و تونلهای عظیم آن، حیرتزدهتان میکند. محله کائیت هانه اکنون بهعنوان استانبول مدرن و قطب سرمایهگذاری توریستها و بهترین مکان برای خرید املاک و مستغلات شناخته میشود.
مثل همیشه از شما ممنونیم که تا انتهای این مقاله همراهمان بودید و با ما در کوچهها و خیابانهای کائیت هانه قدم زدید. استانبول با همه زیباییها و شگفتیهایش منتظر شماست! پس تردید را کنار بگذارید و خودتان را برای گشتوگذاری هیجانانگیز در محلههای استانبول آماده کنید.