ورود
air travel tips
نگاهی به آداب معاشرت، نکات و اصول مرتبط با سفرهای هوایی

نکات مهم قبل از سفرهای هوایی که باید هر مسافری بداند

زمان برای مطالعه 5 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

دانستن برخی نکات و اصول در سفرهای هوایی و رعایت آن‌ها، بر کیفیت سفر و تجربه خوشایند آن تاثیر مثبتی می‌گذارد. نکاتی که شاید به نظر ساده باشد اما رعایت آن کیفیت سفر را افزایش دهد.

ممکن است برای هر انسانی در طول زندگی‌اش پیش بیاید که سفر هوایی را تجربه کند. اما این سوال که چقدر برای سفر با هواپیما آماده‌ایم و از نکات مهم قبل از سفرهای هوایی چه چیزهایی می‌دانیم و پاسخ به آن، کمک می‌کند تا سفر بهتر، ایمن‌تر و باکیفیت‌تری را تجربه کنیم. در ادامه با یوتراوز همراه باشید که بایدها و نبایدهای سفرهای هوایی و نکات مربوط به آن را باهم مرور کنیم.

آنچه درباره نکات مهم مربوط به سفرهای هوایی می‌خوانید:

قبل از هر چیز این نکات را درباره سفرهای هوایی بدانید

تمام سفرهای هوایی چه داخلی چه خارجی، چه کوتاه چه طولانی‌مدت، وجه اشتراکاتی دارند که اطلاع از آن تجربه سفر را برایمان لذت‌بخش‌تر می‌کند.

پرواز مستقیم یا بدون توقف؟

بعضی پروازها برحسب مسیر پرواز دارای یک توقف چندساعته در یک فرودگاه میانی هستند. به‌عنوان‌مثال کسی که قرار است از تهران به آمستردام سفر کند، یک توقف کوتاه در فرودگاه استانبول خواهد داشت تا از آن سوار هواپیمای بعدی شود، اما کسی که قرار است از تهران به استانبول سفر کند، یک پرواز مستقیم را از فرودگاه امام خمینی به مقصد یکی از فرودگاه‌های استانبول تجربه می‌کند. حالا این سوال پیش می‌آید که اگر پرواز ما توقف یا اصطلاحا (Stop) داشت، باید چکار کنیم؟
در چنین صورتی باید فاصله زمانی بین رسیدن به مقصد اول تا سوارشدن به هواپیمای دوم را در نظر بگیرید و از اپراتوری که بلیت شمارا رزرو می‌کند، بخواهید تا بین دو پرواز شما معقول‌ترین زمان را در نظر بگیرد.
به‌عنوان‌مثال سه ساعت بین رسیدن به استانبول تا پرواز بعدی شما به مقصد آمستردام زمان کوتاهی است، چون ممکن است پرواز اول شما به هر دلیلی دچار تاخیر شود و به‌موقع به پرواز دوم خود نرسید. از طرفی فاصله بین دو پروازتان نباید آن‌قدر زیاد باشد که در فرودگاه میانی سرگردان و خسته شوید. بهتر است برای گذراندن زمان توقف خود در فرودگاه اول برنامه‌ریزی داشته باشید، چون باید این زمان را در فرودگاه سپری کنید. می‌توانید در این فاصله کتاب بخوانید، استراحت کنید، وسایل الکترونیکی خود را شارژ کنید و کارهایی از این دست انجام دهید تا زمان مرده شما در فرودگاه میانی به‌خوبی مدیریت شود.

از خرید بلیت خود اطمینان حاصل کنید

ticket

نکته‌ی دیگر که نیاز است به آن توجه داشته باشید، آن است که حتما از خرید بلیت خود اطمینان حاصل کنید. منظور این‌که زمانی که بلیت را خریداری می‌کنید، مراقب باشید حتماً به نام خودتان و بر اساس آنچه در پاسپورت شما قید شده است، باشد. برخی افراد دو نام دارند. یک نام در مدارک هویتی و نامی که دیگران آن‌ها را به آن نام می‌شناسند. ممکن است در اینجا فردی بلیت را به نامی که شناخته می‌شود بخرد، در این صورت کمترین اتفاقی که برای خواهد افتاد آن است اجازه پرواز به او داده نخواهد شد و مجبور است برای خرید بلیت دوباره اقدام کند.

وظیفه‌ی ماموران امنیتی را بشناسید

شناخت وظیفه و کار ماموران امنیتی قدم اول است. قبل از پرواز و در فرودگاه قسمتی وجود دارد که مسافران را بازرسی می‌کنند. در این بخش عموماً در کنار گیت ورودی تعدادی سبد قرار داده‌شده که کیف‌دستی، گوشی و لپتاپ، کمربند، کفش‌ها (در بعضی فرودگاه‌ها) و هرآن چه فلزی است را در آن قرار دهیم. حال چه چیزی مهم است؟ همین مهم است که با وظیفه و کار این بخش آشنا باشیم و برای قرار دادن تمام وسایلمان در سبد برای بازرسی آمادگی داشته باشیم.

یک کیف‌دستی کوچک همراه داشته باشید

معمولاً افرادی که با هواپیما سفرکرده‌اند با این موضوع به‌خوبی آشنا هستند. اهمیت همراه داشتن کیف‌دستی برای این است که وقتی داخل هواپیما هستید، به چمدان خود دسترسی نخواهید داشت. پس اولین و مهم‌ترین دلیل برای این سوال این است که، ممکن است در طول پرواز به برخی داروها، مدارک، دستمال‌کاغذی، گوشی و تبلت خود احتیاج داشته باشید، پس شرط عقل است که یک کیف‌دستی کوچک همراهتان باشد.

درباره قوانین در طول پرواز با مهمان‌دارها بحث نکنید

get help from flight attendants during the flight

ازجمله مواردی که باید آن را در طول سفر با هواپیما رعایت کرد احترام به قوانین پرواز و رعایت آن است. همین‌که در رابطه با آنچه مهماندارها می‌گویند و آنچه قوانین پروازی تلقی می‌شود، با آنان بحث نکنیم. به معنای پذیرفتن این قوانین از سمت ما است. بسیاری از این قوانین برای ایمنی ما در نظر گرفته‌شده، مثال بستن کمربند، گذاشتن تمام وسایل در محفظه بالای صندلی، صاف کردن پشتی صندلی به هنگام بلند شدن هواپیما و نشستن و بسیاری موارد دیگر که ازنظر ما بی‌اهمیت است اما رعایت آن به‌سلامتی و ایمنی سفر هوایی‌مان کمک می‌کند.

به حقوق سایر مسافران احترام بگذارید

مورد بعدی که لازم است تا در طول سفر هوایی آن را رعایت کنید، احترام گذاشتن به حقوق دیگران است. درواقع نباید کارها و رفتار ما باعث آزار و اذیت دیگر مسافران شود. احترام به حقوق یکدیگر و حقوق سایر مسافران ازجمله اصولی است که حتماً باید آن را در سفرهای هوایی رعایت کرد. این حقوق شامل قرار دادن وسایل در محفظه بالای سرمان و عدم ریخت‌وپاش در صندلی است، یا شامل خواباندن پشتی صندلی بدون توجه به وضعیت مسافری است که پشت سرمان نشسته است.

نکاتی که به آسان‌شدن سفر هوایی ما کمک می‌کند

comfort in flight

همیشه گلایه کردن و به قولی غر زدن، مشکلات را حل نمی‌کند. گاهی این ما هستیم که باید باکار و فعالیت خود، باعث شویم تا شرایط سخت و غیرقابل‌تحمل به شرایط آسان و قابل‌تحمل تبدیل شود. شرایطی که دیگر در آن شاهد سختی کشیدن نباشیم. اما شرایط سخت چیست؟ یکی از آن شرایط سختی که دامان برخی از انسان‌ها را گرفته و اغلب باعث شده تا شرایط بد و غیرقابل‌تحملی برای آنان رقم بخورد، پروازهای طولانی با هواپیما است. اگر قصد دارید یک سفر هوایی طولانی را تجربه کنید.

این نکات تجربه سفر را برایتان آسان کرده و از سختی‌های مسیرتان می‌کاهد

لباس‌ راحت بپوشید

یکی از راه‌هایی که ما کمک خواهد کرد تا در طول پروازهای طولانی احساس راحتی کرده و از سختی سفرمان کم شود آن است که از لباس‌های راحت استفاده کنیم. منظور از لباس‌ راحت این نیست که لباس‌هایی را بپوشیم که در خانه و منزل خود می‌پوشیم، بلکه منظور ما لباس‌هایی است که جنس و مدل آن‌ها به‌گونه‌ای باشد که هنگامی‌که آن را به تن خودکرده‌ایم و با آن بر روی صندلی هواپیما نشسته‌ایم، ما را اذیت نکند. یعنی تنگ، چسبان و از جنسی نباشد که باعث تعریق شود. درواقع لباسی راحت است که اکسیژن کافی به سطح بدن ما برساند و احساس خستگی را کاهش دهد.

صندلی مناسب رزرو کنید

 suitable Seat for long flights

از دیگر راه‌هایی که می‌تواند سفرهای طولانی با هواپیما را برای ما آسان و راحت کند، آن است که برای خود صندلی مناسبی را رزرو کنیم. شاید باورتان نشود اما، انتخاب صندلی مناسب در هواپیما و رزرو آن می‌تواند سفر راحت و آسانی را برای ما رقم بزند. به همین دلیل در هنگام دریافت کارت پرواز شرایط فیزیکی خود را با مسئول صدور کارت در میان بگذارید، سعی کنید زودتر از زمانی که باید در صف دریافت کارت پرواز قرار بگیرید تا دست کارمند ایرلاین برای دادن صندلی بهتر به شما باز باشد.
گاهی در سفرهای غیر پیک این شانس وجود دارد که تعداد زیادی صندلی خالی در یک پرواز موجود باشد، اگر در چنین شرایطی بودید، ناهماهنگی مهمان‌دار جای خود را عوض کنید.

آماده‌ی خواب باشید

ازجمله لذت‌بخش‌ترین کارها در این دنیای خاکی، خوابیدن است. حال شما تصور کنید که قرار است تا در طول یک پرواز طولانی برای خوابیدن آمادگی داشته باشید. پس یک پتوی مسافرتی سبک در کیف‌دستی خود داشته باشید، یا یک بالش دور گردنی برای اینکه راحت‌تر بخوابید. برای بهتر خوابیدن حین پروازهای طولانی می‌توانید از چشم‌بند خواب و هدفون‌های ضد صوت هم استفاده کنید تا حین پرواز خواب بهتری را تجربه کنید.

از حرکت در هواپیما غافل نشوید

یکی دیگر از کارهایی که باعث می‌شود تا شما در طول پروازهای طولانی احساس راحتی کنید آن است که، هرازگاهی داخل هواپیما حرکت کنید و یکجا ثابت نباشید. چراکه همین ثابت بودن درون هواپیما خود می‌تواند باعث شود تا شما احساس ناراحتی کرده و در طول سفر مدام اذیت شوید. درحالی‌که قدم زدن در راهروها می‌تواند جلوی خستگی، گرفتن عضلات و مشکلات بعدازآن را بگیرد.

مسافران هوایی چه حق‌وحقوقی دارند؟

اطلاع داشتن از حق‌وحقوق خود در سفرهای هوایی به ما برای تجربه‌ی یک سفر خوب کمک خواهد کرد. چراکه اگر از این حق‌وحقوق مطلع باشیم، در صورت گم‌شدن وسایل‌مان، تاخیر در پرواز و موارد مشابه، می‌توانیم اعاده حق کنیم.

تاخیر در پرواز

flight delay

ازجمله مواردی که یک مسافر هوایی در آن حق دارد، تاخیر در پرواز است. مسئله‌ای که عمدتاً مسافران و شرکت‌های هواپیمایی درگیر آن هستند. اما اینکه این حقوق برای مسافر به شکل است و تابع چه شرایط و ضوابطی است، در ادامه خواهیم گفت.

  • در حالت اول و در ابتدا، نماینده شرکت هواپیمایی به علت تاخیر در پرواز موظف است تا در میان مسافران حاضرشده و در مورد تاخیر در پرواز و راه‌حل‌های جایگزین آن توضیح دهد. همچنین شرکت هواپیمایی وظیفه دارد تا تاخیر موردنظر را اطلاع‌رسانی کند.
  • درصورتی‌که تاخیر بیشتر از یک ساعت و کمتر از دو ساعت باشد، شرکت هواپیمایی موظف است از مسافران پذیرایی نوع اول (میان وعده) را به عمل آورد.
  • اگر تاخیر در پرواز بیشتر از دو ساعت و کمتر از چهار ساعت باشد، شرکت هواپیمایی وظیفه دارد تا علاوه بر پذیرایی نوع اول، امکان برقراری تماس تلفنی برای مسافران را فراهم آورد.
  • اگر بنا به هر دلیلی پرواز بیش از چهار ساعت تاخیر داشته باشد یا باطل شود، شرکت هواپیمایی علاوه بر پذیرایی نوع اول وظیفه دارد تا صرفاً وجه بلیت را مسترد نماید.

گم‌شدن اموال و آسیب دیدن وسایل

گم‌شدن وسایل و آسیب دیدن چمدان‌ها در پرواز ازجمله اتفاقات ناخوشایندی است که ممکن است برای هرکسی اتفاق بیافتد. اما اگر این اتفاق پیش بیاید و مقصر خود ما نباشیم، شاید راهی برای تسکین این اتفاق ناخوشایند پیش‌روی ما باز بشود.
درصورتی‌که این اتفاق در پروازهای داخلی رخ دهد و این گم‌شدن یا آسیب‌دیدگی شامل بار همراه باشد (باری که با خود به داخل هواپیما می‌برید)، شرکت هواپیمایی وظیفه دارد تا رضایت شمارا نسبت به این آسیب‌دیدگی یا فقدان جلب کند.
اما اگر این فقدان در میان بارهایی باشد که همراه با بارهای دیگر است، گزارش این فقدان را قبل از خروج از فرودگاه با تمام مشخصات کامل آن، باید به شرکت هواپیمایی داده و آن‌ها را از این مسئله مطلع کنید.

حق مسافر توان‌خواه

برخی افراد هستند که با توجه به محدودیت‌های جسمی و معلولیت‌شان، قصد سفر با هواپیما رادارند. طبیعی است که این افراد با مشکلاتی دراین‌باره روبه‌رو شوند. بااین‌حال این مسافران برای استفاده از هواپیما و سفر با آن از حق‌وحقوقی برخوردار هستند. این مسافران به دلیل محدودیت جسمی که دارند باید نهایتاً 48 ساعت قبل از پرواز این مسئله را به شرکت هواپیمایی اطلاع دهند تا بتوانند از خدمات ویژه و ایمنی که برای این افراد در نظر گرفته می‌شود بهره‌مند شوند.

ممنوعیت پرواز و پرواز با صدور مجوز

قوانین و مقررات جزو جدایی‌ناپذیر از زندگی بشر است. به شکلی که در همه‌ی اعمال و ارکان زندگی بشر می‌توان آن‌‌ها را دید. پرواز و سفر هوایی هم از این قاعده مستثنا نیست. آنچه در ادامه می‌خوانید، مربوط به همین جزو جدایی‌ناپذیر است. با این قید که موارد ممنوعیت پرواز مدنظر ما است.

بیماری و وخامت حال بیمار

از سری موارد ممنوعیت پرواز بیمار بودن و وخامت حال بیمار است که ممکن است باعث شود تا از پرواز فرد جلوگیری شود. البته در این حالت بیشتر زمانی وخامت حال بیمار مانع از پرواز وی می‌شود که بیماری او به حدی وخیم باشد که بیم فوت او در پرواز برود. در غیر این صورت ممکن است مشکلی برای پرواز وی به وجود نیاید. البته این مورد را هم باید مدنظر داشت که اگر بیماری فردی باعث شود تا سایر افراد هم حال ناخوشی پیدا کنند، ممکن است از پرواز وی جلوگیری شود.

بارداری و یا حضور نوزاد

flying during pregnancy

برخی اوقات در میان وابستگان و یا دوستان دیده و شنیده‌ایم که از پرواز خانمی باردار و یا نوزادشان جلوگیری شده است. این ممنوعیت که قانونی قطعی است اجرای آن الزامی است مگر آنکه موارد خاصی در کنار آن قیدشده باشد. درهرحال در این مورد آن‌طور که مدنظر است و ذکر می‌شود، از پرواز افراد باردار پس از هفته‌ی 34 بارداری و یا نوزادانی که یک هفته از تولدشان نگذشته است، جلوگیری می‌شود. این بیشتر به خاطر خود آن افراد و سلامتی شخص است که مطرح می‌شود.

بیماران روانی و یا عفونی

مورد بعدی از موارد ممنوعیت پرواز که با مورد ذکرشده در ابتدا شباهت و تفاوت‌هایی دارد، ممانعت از پرواز افراد با بیماری روانی و افراد دچار بیماری‌های عفونی است. دقت کنید که قید بیمار روانی و عفونی موردتوجه و حائز اهمیت است. البته برای آن‌ شرایطی هم ذکرشده است. به‌طور مثال برای افراد با بیماری روانی، افرادی مدنظر هستند که توانایی کنترل آن‌ها وجود نداشته باشد و باعث شود تا امنیت پرواز و مسافران به خطر بیافتد و در دسته‌ی بیماران عفونی، بیشتر بیمارانی که بیماری آن‌ها مسری است مدنظر است.

ابتلا به بیماری عفونی

این مورد علاوه بر آنکه ممکن است سبب ممنوعیت پرواز فرد شود، از طرفی برای حل آن این امکان وجود دارد که با کسب مجوز از پزشک متخصص بتوانید به سفر بروید. درواقع این مجوز است که در صورت نداشتن آن اجازه‌ی پرواز برای شما صادر نمی‌شود، در صورتی هم که آن را داشته باشید این اجازه رادارید که بدون هیچ مانعی سفر خود را انجام دهید.

شرایط پزشکی خاص

اگر فردی شرایط پزشکی خاصی داشته باشد که در صورت سفر با هواپیما ممکن باشد وضعیت او دچار وخامت و یا تشدید بیماری‌اش شود، برای سفر و پرواز نیاز به مجوز دارد. در صورت نداشتن مجوز و عدم رعایت این مسئله از پرواز فرد جلوگیری می‌شود. به‌طور مثال افرادی که عمل قلب بازداشته‌اند، سفر با هواپیما برای آن‌ها ممنوع است و ایراد دارد. از همین‌که اگر اجباری برای سفر فرد با هواپیما باشد، برای این سفر نیاز به دریافت مجوز از پزشک متخصص دارد.

شرایط خاص فیزیکی و رفتاری

مورد بعدی که برای سفر با هواپیما، افراد مبتلا و درگیر به آن نیاز به کسب مجوز دارند، شرایط فیزیکی و رفتاری خاص آن‌ها است. شرایطی که به هر دلیلی ممکن است سبب آزار و یا سلب آسایش مسافران داخل هواپیما شود. شرایطی همچون بیماری‌های روانی و یا وضعیت بدنی و فیزیکی خاصی که موجبات اذیت شدن دیگران را به وجود ‌آورد. البته آنچه بیشتر مدنظر است، شرایط روانی است؛ چراکه در صورت ابتلای فرد به بیماری روانی خاص، ممکن است امنیت پرواز هم به خطر بیافتد.

افرادی که به‌تنهایی قادر به مراقبت از خود نیستند

مورد بعدی که برای پرواز و سفر با هواپیما نیاز به مجوز دارد، مربوط به افرادی می‌شود که به‌تنهایی قادر به مراقبت از خود نیستند. از آنجایی که پرواز و سفر هوایی شرایط خاصی دارد و گاهی اوقات نیاز است تا فرد از آمادگی‌ مناسبی برخوردار باشد، توانایی فرد حداقل در حفاظت از خودش بسیار اهمیت دارد. حال اگر افرادی باشند که نتوانند و یا قادر نباشند تا به‌تنهایی از خود مراقبت کنند، برای پرواز و سفر هوایی نیاز به مجوز دارند.
سفر رفتن در کنار تمام شرایط و بعضاً سختی‌هایش، مزایای بسیاری دارد. اگر قصد دارید تا سفر خوبی داشته باشید و یا سفر خوبی را تجربه کنید، بهتر است از همه جهت آماده‌ی آن باشید. و این آمادگی ازنظر سلامتی جسم و روان بسیار مهم‌تر است. ازاین‌رو آمادگی برای سفر را در همه‌ی جوانبش در نظر بگیرید.

نکاتی درباره پروازهای طولانی‌مدت

حتی تصور حضور در یک پرواز طولانی هم برای ما عذاب‌آور است. درواقع تصور بسیاری از ما دراین‌باره تصوری منفی است. درصورتی‌که نه‌تنها یک پرواز طولانی می‌تواند خوب باشد، حتی می‌تواند جذاب هم باشد. تنها کافی است که با برخی راه و روش‌ها برای حضور در چنین پروازهایی آشنا شویم.

آیا پرواز طولانی بد است؟

این سوال، یک سوالی کلی است. اما بااین‌حال بهتر است که این‌گونه پاسخ دهیم. پرواز طولانی هم می‌تواند بد باشد و هم خوب. درواقع باید بدانید که بد بودن پرواز و خوب بودن آن‌هم به شرکت‌ هواپیمایی و آن هواپیما بستگی دارد و هم به خود ما. طبیعی است که اگر پروازی طولانی در پیش داشته باشیم و برای آن برنامه‌ای نداشته باشیم و از طرفی خدمات هواپیما و شرکت هواپیمایی بد باشد، پرواز خوبی را تجربه نخواهیم کرد. و اینجاست که خواهیم گفت پرواز طولانی بد است.
اما اگر برای پرواز طولانی خود برنامه داشته باشیم و درعین‌حال خدمات هواپیما و شرکت هواپیمایی هم مناسب باشد، پرواز خوبی را تجربه خواهیم کرد. درواقع آنچه درنهایت خواهیم گفت آن است که، پرواز طولانی خوب است. راحت‌تر بگویم، خوب بدن و بد بودن پروازهای طولانی را باید چیزی نسبی در نظر گرفت؛ نه قطعی و مشخص.

آیا پرواز طولانی خطرناک است؟

بررسی این مسئله نسبت به مسئله‌ی قبل کمی ساده‌تر است. درواقع در این مسئله آنچه روشن است، پر ریسک بودن تمام پروازها است. اینکه پرواز طولانی ممکن است خطرناک هم باشد، درست است، اما قطعی نیست. حداقل این احتمال وجود دارد که فرد در پرواز طولانی ممکن است دچار بیماری شود. بنابراین اهم حرف ما همین است که بله، ممکن است خطرناک باشد، اما این خطرناک بودن نیز قطعی نیست و تنها یک احتمال به شمار می‌رود.

این کارها باعث می‌شود از هواپیما اخراج شویم

flight rules

از قدیم‌الایام جملاتی با این مضمون را بسیار شنیده‌ایم که، لذتی که در بد بودن وجود دارد در خوب بودن نیست. بد بودن تعاریف متفاوتی دارد. یکی از آن‌ تعاریف برای بد بودن قانون‌شکنی است. اگر علاقه به قانون‌شکنی و بد بودن دارید و دوست دارید تا این مسئله را در هواپیما و سفر هوایی تجربه کنید، ادامه مقاله را بخوانید:

قدم اول برای اخراج از هواپیما، بوی بد دادن است

ازجمله قوانین نانوشته پرواز در شرکت‌های هواپیمایی که می‌توان آن را زیر پا گذاشت و لذت اخراج از هواپیما را چشید آن است که بوی بد بدهیم. فرقی نمی‌کند این بو به خاطر لباس و عرق بدن باشد یا به خاطر دهان، درهرصورت اگر بوی بد ما به حدی زننده باشد که صدای مسافران یا خدمه‌ی پرواز را دربیاورد، از پرواز اخراج می‌شویم. چراکه ما یک قانون را نقض کرده‌ایم؟

قدم دوم؛ لباس نامتعارف بپوشید.

از قوانین دیگر پرواز که می‌توان برای هدف والای اخراج از هواپیما آن را زیر پا گذاشت، پوشیدن بدترین نوع لباس است. لباس‌هایی که نامتعارف، اهانت‌آمیز، حاوی تصاویر موهون و ... باشد. پس اگر تمایل دارید اخراج از هواپیما را تجربه کنید، این راه را به شما توصیه می‌کنیم. ضمناً این را هم بگویم که هرچه لباس بدتر، تبعات بد بعدی آن جذاب‌تر. یعنی اگر لباس آن‌قدر بد و اهانت‌آمیز باشد، ممکن است علاوه بر اخراج از پرواز حداقل یک‌شب را مهمان نیروهای انتظامی و امنیتی باشید. پس با پوشیدن چنین لباس‌هایی می‌توانید با یک تیر دو نشان بزنید. یک اخراج از پرواز و دو تجربه‌ی شب در بازداشتگاه. البته بازهم به خاطر قانون‌شکنی!

قدم سوم؛ بی‌خیال کفش و جوراب شوید.

این کار جذاب‌ترین کار ممکن است. چراکه علاوه بر اخراج از هواپیما، برای شما آبرویی هم نمی‌گذارد. با نپوشیدن کفش و جوراب، و پابرهنه عازم هواپیما شدن می‌توانید اخراج از پرواز را تجربه کنید. همان‌طور که گفتیم با این کار برای شما آبرویی هم نمی‌ماند. بی‌آبرویی بد است، اما اگر اخراج از هواپیما چاشنی آن شود، نه‌تنها بد نیست بلکه ارزش امتحان کردن هم دارد. این بار هم به خاطر قانون‌شکنی.

نوشته های مشابه
دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز