ضرر 95.7 میلیارد دلاری بخش رستوران و هتلداری آلمان، انگلیس و فرانسه
- ...
- ...
- تعداد کلمات
بر اساس اطلاعات منتشر شده در وبسایت آکشبلاگین، انتظار میرود مجموع درآمدهای صنعت رستوران و هتلداری آلمان، فرانسه و انگلیس به عنوان سه بازار بزرگ اروپا، در بحبوحه همهگیری کووید-19، 95.7 میلیارد دلار کاهش پیدا کند.
سال 2020، سال سختی برای صنعت رستوران و هتلداری بود. با رفع محدودیتهای رفت و آمد ناشی از کووید-19 در ماههای اول امسال، بسیاری از رستورانها در نیمه دوم سال مجددا شروع به کار کردند، اما تعداد مشتریان روزانه آنها نسبت به سال قبل به شدت کاهش داشت.
با این حال، با تعطیلی دوباره کافهها و رستورانها در بحبوحه موج دوم همهگیری، رکود بازار در تعطیلات فصلی عید شکرگزاری تا کریسمس که همه مشتاقانه انتظارش را میکشند و معمولا سود زیادی را برای بخش رستورانداری به همراه میآورد، ضرر مالی سرسام آور جدیدی را به کل این صنعت وارد خواهد کرد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده، انتظار میرود مجموع درآمدهای صنعت رستوران و هتلداری آلمان، فرانسه و انگلستان به عنوان سه بازار بزرگ اروپا، در بحبوحه همهگیری کووید-19، 95.7 میلیارد دلار کاهش پیدا کند.
کاهش 43.8 میلیارد دلاری درآمد بخش رستوران و هتلداری انگلیس در سال 2020
تدابیر اتخاذ شده در راستای مقابله به شیوع ویروس کرونا ضررهای مالی هنگفتی را به صنعت رستوران داری انگلیس وارد کرده است. بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، در 16 مارس، به عموم مردم توصیه کرد از رفتن به کافهها و رستوران ها خودداری کنند، اگرچه دولت هنوز هیچ ممنوعیتی را در این زمینه اعمال نکرده است.
تعداد مشتریان حضوری رستورانهای انگلیس تا به امروز نسبت به مدت مشابه سال قبل 52 درصد و از 17 ماه مارس تاکنون 82 درصد کاهش یافته است. تنها چند روز بعد از این تاریخ بود که دولت انگلیس کلیه رستورانها را تعطیل کرد.
رستورانهای انگلیس پس از نزدیک به سه ماه تعطیلی، در تاریخ 4 ژوئیه اجازه یافتند فعالیتهای خود را ازسربگیرند، مشروط به آن که برای مقابله با موج دوم همهگیری از قوانین بهداشتی سختگیرانه تبعیت کنند. با این حال، با گذشت یک هفته، تعداد مراجعین حضوری رستورانهای انگلیس 45 درصد کاهش داشت، اما با گذشت زمان به تدریج افزایش پیدا کرد.
با این حال، با ازسرگیری تدابیر محدودیت رفت و آمد در این کشور در 5 نوامبر، که به دنبال افزایش موارد جدید مبتلا به کووید اعمال شد، تعداد مشتریان حضوری رستورانهای انگلیس در مقایسه با آمار سال قبل نزدیک به 95 درصد کاهش داشت.
اطلاعات منتشر شده در استاتیستا نیز نشان میدهد درآمد بازار رستوران و هتلداری انگلیس، به عنوان بزرگترین بازار اروپا، با کاهش تقریبی 40 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به رقم 74.5 میلیارد دلار در سال 2020 برسد. انتظار میرود این رقم در دو سال آینده به 100.7 میلیارد دلار افزایش یابد که همچنان نسبت به سال 2019 کاهش 17.5 میلیاردی را نشان میدهد.
صنعت رستوران و هتلداری آلمان نیز به شدت تحت تاثیر بحران کووید-19 قرار گرفته است. دادههای بارومتر کووید-19 شرکت استاتیستا در ماه ژوئن 2020 نشان میدهد نظر آلمانیها نسبت به غذاهای رستورانی در بحبوحه همهگیری کووید-19 به شدت تغییر کرده است، به طوری که حدود 50 درصد از پاسخدهندگان اظهار داشتند حتی در صورت رفع محدودیتها نیز از رفتن به کافهها، بارها و رستورانها خودداری خواهند کرد.
طبق آمارهای بدست آمده، انتظار میرود بازار آلمان در بحبوحه بحران کووید-19 با کاهش درآمد از 104.9 میلیارد دلار در سال 2019 به 80 میلیارد دلار در سال 2020، ضرر مالی 25 درصدی را تجربه کند.
پیشبینی میشود صنعت رستوران و هتلداری فرانسه نیز در سال 2020 کاهش درآمد 25 درصدی را تجربه کند. در سال 2019، رستوران ها و کافههای این کشور 117.8 میلیارد دلار درآمدزایی کردند. انتظار میرود این رقم با بسته شدن هزاران کترینگ در اثر محدودیتهای ناشی از همهگیری کووید-19، در سال 2020 به 27 میلیارد دلار کاهش یابد. آمارها نشان میدهد بازار فرانسه طی سه سال آینده به طور کامل به شرایط قبل از همهگیری بازگردد و درآمد حاصل از آن تا سال 2023 به رقم 125.3 میلیارد دلار افزایش پیدا کند.
درآمد اسپانیا در بحبوحه بحران کووید-19 به نصف کاهش یافته، بزرگترین کاهش درآمدی در میان پنج بازار اول دنیا
انتظار میرود درآمد صنعت رستوران و هتلداری اسپانیا به عنوان چهارمین بازار بزرگ اروپا، در بحبوحه بحران کووید-19 متحمل ضرر 15.5 میلیارد دلاری شود و به رقم 84.8 میلیارد دلار در سال 2020 برسد.
با این حال، آمارها حاکی از آن است که بخش رستورانداری اسپانیا بیشترین آسیب را از بین پنج بازار اول اروپا متحمل شده است.
اسپانیا نخستین کشور اروپایی از زمان شروع همهگیری بود که در ماه اکتبر وجود یک میلیون مورد بیمار کرونایی را گزارش کرد. در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا، مقامات منطقه کاتالونیا اسپانیا، از جمله شهر بارسلونا، کافهها و رستورانها را به مدت 15 روز تعطیل کردند.
در سال 2019، مجموع درآمدهای بخش رستوران و هتلداری اسپانیا 90.2 میلیارد دلار بوده است. آمارها نشان میدهد این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 49.6 درصد کاهش پیدا کند و به 47.6 میلیارد دلار در سال 2020 برسد.